Categories
Notícies

Resultats del 8è Concurs Manga de Manlleu

El passat 22 d’abril va tenir lloc el lliurement de premis del 8è Concurs Manga de Manlleu. Entre totes les categories, hi van participar 51  artistes amb un total de 64 obres. Com sempre, el concurs estava organitzat per Perruqueria la Font 23 (Manlleu) i Arkham Studio (Manlleu).

Part de l’equip de zonajaponesa.com va tenir el plaer de col·laborar-hi com a membres del jurat, i vam constatar com el nivell dels concursants era impressionant. Aquí teniu les imatges guanyadores de les categories superiors per a què ho comproveu.

.

.

.

Recordem que aquest concurs es va realitzar amb el suport de grans editorials d’àmbit nacional relacionades amb el còmic i el manga: Ficomic, Editores de Tebeos, Norma Editorial, Planeta deAgostini, Selecta Visión, Panini Comics i El Jueves, amb la col·laboració de Mimcord S.A., zonajaponesa.com, escola d’Art de Vic, estudi Xevidom, estudi Tres Llunes i Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Manlleu.

Els guanyadors van ser:

Categoria A (0 a 7 anys)

  • 1r premi: Clara Torres
  • 2n premi: Abril Arús
  • 3r premi: Arnau López

Categoria B (8 a 11 anys)

  • 1r premi: Izan Montenegro
  • 2n premi: Dario Lop
  • 3r premi: Cèlia Martí

 

Categoria C (12 a 17 anys)

1r premi: Maria Ballart
2n premi: Camila Josterback
3r premi: Cristina Martínez

 

Categoria D (més de 18 anys)

1r premi: Clàudia Mata (d'Olot)

 

2n premi: Pere Morcillo (de Vic)

 

3r premi: Mònica Esteo (de Manlleu)

Si voleu més informació del concurs, veure les fotos de l’entrega de premis o bé obres d’anys anteriors, ho trobareu aquí.

Enhorabona als guanyadors!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *