Categories
Agenda

Ghibli al novembre, diumenge de cine al Super3

chihiroDesprés de les quatre pel·lícules de Bola de Drac, les tardes de diumenge de novembre més pel·lícules d’animació. De moment hi ha previstes dues pel·lícules de l’estudi Ghibli i Hayao Miyazaki, El diumenge 2 El viatge de Chihiro, el diumenge 9 El meu veí Totoro, el diumenge 16 La Haru al regne dels gats i s’emetran segons la graella de TVC al Canal Super 3 a les 15:45h en l’espai de pel·lícules dels diumenges. Si encara no les heu vist teniu una nova oportunitat de veure pel·lícules imprescindibles de l’animació japonesa.  

Diumenge 2 de novembre a les 15:45h al Canal Super 3

El Viatge de Chihiro Sen to Chihiro no kamikakushi Director: Hayao Miyazaki Música: Joe Hisaishi Producció: Studio Ghibli Any: 2001 Durada: 124 minuts

La Chihiro és una nena de 10 anys, que amb els seus pares es traslladen de casa, de camí travessen un túnel on arriben a una ciutat fantasma, un món ple de déus de la natura i governat per una bruixa. Per començar els pares de la Chihiro, es convertiran en porcs (literalment) i la nena haurà de trobar la manera d’ aconseguir que la seva família recuperi la normalitat. Afortunadament, per moure’s en aquest món de fantasia, la Chihiro tindrà uns simpàtics companys.

Millor pel·lícula d’animació del 2001 per la Japan Academy Awards i reconeixement internacional amb l’Ós d’Or del Festival de Cinema de Berlín i l’Òscar de Hollywood com a millor pel·lícula animada de l’any. DVD: Ed. Senzilla (1 disc) i ed. Especial (2 discs) – Àudio en català, euskera, gallec, castellà i japonès, subtítols en castellà. Distribuïdora: Jonu Media / SAVOR .

Prevista pel diumenge 9 de novembre a les 15:45h al Canal Super 3
El meu veí Totoro Tonari no Totoro Any: 1988 Durada: 86 minuts Director i guió: Hayao Miyazaki Música: Joe Hisaishi Producció: Tokuma-Shoten, Studio Ghibli
a
Un film amb esperit ecologista, on petits i grans disfruten amb la història d’en Totoro, tot un símbol al Japó.Satsuki i la seva germana petita es traslladen amb el seu pare a viure en una zona rural; al costat de la casa hi ha un arbre sagrat on viu en Totoro, un habitant del bosc amb qui compartiran una aventura màgica, diversió i admiració per la natura.
El meu veí Totoro és un clàssic del cinema d’animació i s’ha convertit en l’obra de referència de Hayao Miyazaki. Hi trobem totes les constants del seu cinema, des de la preocupació pel medi ambient i la defensa de la natura, fins al respecte per la tradició imaginària del seu país, passant pel creixement emocional dels nens i la reivindicació de l’optimisme i la imaginació per superar qualsevol entrebanc.
a DVD + Blu Ray: Ed. Senzilla (1 disc) i ed. deluxe + llibre (2 discs) – Àudio en català, euskera, castellà i japonès, subtítols en castellà. Distribuïdora: eOn Films  

Prevista pel diumenge 16 de novembre a les 15:45h al Canal Super 3

La Haru al regne dels gats Neko no ongaeshi Any: 2002 Durada: 75 minuts Director: Horoyuki Morita

Haru és una noia que un dia tornant de l’institut evita que un gat misteriós sigui atropellat per un camió. El gat per a donar-li les gràcies la convida a visitar el seu Regne, un món irreal i lluny dels problemes diaris. És feliç però aviat començaran els seus dubtes.

  DVD: Ed. senzilla 1 disc – Àudio en espanyol i japonès, subtítols en espanyol.

9 respostes a “Ghibli al novembre, diumenge de cine al Super3”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *