Categories
Agenda Novetats manganime: còmic i DVD

Gantz per partida triple

Les dues pel·lícules d’imatge real de Gantz basades en un manga de ciència ficció, s’estrenen a les sales del Cinema Nàpols (c/ Sant Antoni M. Claret, 168) de Barcelona, on a partir del divendres 25 de novembre, programa sessions simultànies de Gantz a les 16:00h i Gantz: Perfect Answer a les 18:30 i 21:30h.

Tot plegat en motiu del llançamenten DVD de Gantz (disponible des de l’11 d’octubre) i Gantz: Perfect Answer (a partir del 29 de novembre) pel·lícules distribuïdes per Mediatres. A la vegada, el dimarts 6 de desembre es farà una taula rodona a l’FNAC per analitzar el fenomen del manga i el cinema japonès.

.

A partir del divendres 25 de novembre,
Lloc: Cinema Nàpols (c/Sant Antoni M. Claret, 168)
Barcelona

Hi ha programades tres sessions diàries de les pel·lícules en la versió doblada en castellà; Gantz a les 16:00h, i Gantz Perfect Answer a les 18:30h i 21:30h.
Els preus de les entrades seran de 5 € en dies laborables i 7 € caps de setmana i festius.

I pels aficionats: des de Mediatres volen premiar als espectadors que vagin al cinema a veure Gantz fent cosplay (disfressar-se de personatge del manganime) regalant codis promocionlas amb descompte del 20% per compres a Media3 Store.

GANTZ *
* No recomenada a menors de 18 anys

Gantz és un indret on arribes després de morir per accident, i on tens la possibilitat de tornar a la vida si superes una sèrie de proves, en les quals participen persones normals que viuen situacions excepcionals en plena batalla, relatats amb tota la crueltat d’una guerra real d’extrema violència (no és pas una història per a nens, sobretot el manga, ja que l’anime i les pel·lícules no arriben a ser tan contundents com la història original).

El manga original és de Hiroya Oku, editat en 31 toms (i continua) per l’editorial Glénat.

Les dues pel·lícules d’imatge real distribuïdes en DVD per Media3 Estudio.
També disponible per les plataformes de televisió digitals i els videoclubs virtuals de Playstation 3 i Xbox 360.

Gantz (106 minuts) DVD disponible des de l’11 d’Octubre – àudio en castellà, japonès i subtítols en castellà – 17,99€

Gantz Perfect Answer (141 minuts) DVD a partir del 29 de Novembre – àudio en castellà, japonès i subtítols en castellà – 17,99€

Pel·lícules del 2011 dirigides per Shinsuke Sato i protagonitzades per actors de gran èxit a Japó: Kazunari Ninomiya (“Cartas desde Iwo Jima”), Kenichi Matsuyama (“Tokyo Blues”) i Takayuki Yamada (“Crows-Zero”, “Crows II”).


Tràiler:

Més endavant, al desembre, sota el títol:

“La ciencia-ficció del segle XXI: el fenomen Gantz, del manga al cine”

Una taula rodona inclosa dins el cicle de lectures analitzarà la relació entre el manga i les adaptacions al cinema. A més de comentar algunes anècdotes de l’autor i de la col·lecció.

Dimarts 6 de desembre a les 19:00h
Lloc: Sala Fòrum FNAC L’ILLA (av. Diagonal, 549-557) Barcelona

Moderada per Jordi Ojeda (professor de la UPC) on participaran Alex Fernández (Mediatres Studio), Félix Sabaté (Editorial Glénat), Ángel Sala (Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya) i Eduard Terrades (CineAsia).

.

Per saber més: 

Les dues pel·lícules de Gantz es van poder veure a Sitges el 44è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, on van tenir una bona acollida per part de la crítica i del públic assistent.

El manga va aparèixer a Japó per primer cop l’any 2000 (Glénat el publica des del 2002), i des del primer instant no va deixar ningú indiferent, tant pel seu acabat gràfic com per la contundència de la història, amb una gran dosi de violència i sexe en les vinyetes.

A més de les recents adaptacions al cinema, també existeix una sèrie en anime de 26 episodis i un videojoc basat en l’univers de Gantz, a més d’altres productes relacionats amb l’argument original.

L’autor utilitza sovint imatges en 3D per a l’escenografia i alguns elements tecnològics, integra dibuixos en 2D dels personatges i dóna més força i espectacularitat al resultat final, molt escaient per a una història que succeeix en un univers de ficció i on els espais i les armes tenen una gran rellevància.

Més informació: blog còmic, ciència i tecnologia

Organitza: Càtedra Unesco de Tècnica i Cultura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Societat Catalana de Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans

Col·laboren: Editorial Glénat, Mediatres Estudio, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, CineAsia, FNAC L’Illa, SD Distribuciones, Bibilioteca BRGF de la UPC

Gantz, la saga continua...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *