Categories
Notícies

“Totoro” als cinemes!

Totoro02Segons ha anunciat Aurum, el divendres 30 d’octubre, el reconegut film de Ghibli El meu veí Totoro serà estrenat en un nombre limitat de sales de cinema (en format de 35 mm) i per un temps encara per determinar. A la prèvia de la pel·lícula hi haurà la promoció del llançament del DVD de Totoro programat pel 9 de desembre.

D’aquesta manera tant espectacular, Aurum engega els motors de la campanya de l’edició de les pel·lícules de Ghibli. Segons comenten, aquesta reestrena pretén ser un homenatge a Miyazaki i als nombrosos aficionats que han donat el suport necessari per tirar endavant el projecte. S’ha escollit Totoro per ser un dels films més emblemàtics de Ghibli, cosa ben certa ja que el protagonista n’és el logo de l’estudi.

totoro-r1El meu veí Totoro (Tonari no Totoro)
Any: 1988
Durada: 86 minuts
Director: Hayao Miyazaki
Música: Joe Hisaishi

Un film amb esperit ecologista, on petits i grans disfruten amb la història d’en Totoro, tot un símbol al Japó.

Satsuki i la seva germana petita es traslladen amb el seu pare a viure en una zona rural; al costat de la casa hi ha un arbre sagrat on viu en Totoro, un habitant del bosc amb qui compartiran una aventura màgica, diversió i admiració per la natura.

Tràiler Totoro en japonès:.

Més informació: Mi Vecino Totoro” per Aurum. La distribuïdora no descarta la idea de portar al cinema algun altre títol emblemàtic… Mononoke, Nausicaä?

.

Dos dies abans, a partir del 28 d’Octubre, Aurum distribueix els llançament en DVD de Ponyo en el acantilado i Susurros del corazón. Al llarg del 2009/2010 té previst editar més pel·lícules de Studio Ghibli, un dels estudis d’animació més importants del Japó.

11 respostes a ““Totoro” als cinemes!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *