Categories
Agenda Cultura japonesa Notícies

Ghibli, de pel·lícula al Super3

porco_rosso_4Atents als pròxims caps de setmana de Març a la televisió catalana, s’ofereix la repetició del cicle de pel·lícules d’animació de l’estudi Ghibli. Després de Totoro (diumenge 8), hi ha confirmades fins la propera quinzena de març: “Porco Rosso” (dissabte 14) “Kiki, l’aprenent de bruixa” (diumenge 15), “El castell al cel” (dissabte 21) i “El viatge de Chihiro”. (diumenge 22). Pendents de data: “La Haru al regne dels gats”, “El castell ambulant”. La cita, dissabtes i diumenges a les 15:45h al Canal Super3, llargmetratges d’un dels millors estudis d’animació del món, descobreix Studio Ghibli!  

>> Propostes: Descobreix Ghibli 4.0

 

Prevista pel diumenge 8 de març a les 15:45h al Canal Super 3
El meu veí Totoro Tonari no Totoro Any: 1988 Durada: 86 minuts Director i guió: Hayao Miyazaki Música: Joe Hisaishi Producció: Tokuma-Shoten, Studio Ghibli
a
Un film amb esperit ecologista, on petits i grans disfruten amb la història d’en Totoro, tot un símbol al Japó.Satsuki i la seva germana petita es traslladen amb el seu pare a viure en una zona rural; al costat de la casa hi ha un arbre sagrat on viu en Totoro, un habitant del bosc amb qui compartiran una aventura màgica, diversió i admiració per la natura.
El meu veí Totoro és un clàssic del cinema d’animació i s’ha convertit en l’obra de referència de Hayao Miyazaki. Hi trobem totes les constants del seu cinema, des de la preocupació pel medi ambient i la defensa de la natura, fins al respecte per la tradició imaginària del seu país, passant pel creixement emocional dels nens i la reivindicació de l’optimisme i la imaginació per superar qualsevol entrebanc.

Ghibli-Totoro.dlxDVD: Edició caixa metàl·lica (1 disc) Àudio en català, castellà i japonès, subtítols en castellà DVD + Blu-ray: Edició combo (2 discs) Edició Studio Ghibli Deluxe (2 discs) + llibre 46 pàgines sobre el film Amb àudio en català, euskera, castellà i japonès 2.0, subtítols en castellà; Distribuïda per eOne Films    

Prevista pel dissabte 14 de març a les 15:45h al Canal Super 3

Porco Rosso Kurenai no buta Direcció i guió: Hayao Miyazaki, basat en el seu còmic Any: 1992 Durada: 89 minuts Música: Joe Hisaishi Producció: Tokuma Shote Publishing, Japan Airlines i Nippon TV

Marco Porcellino, més conegut com Porco Rosso, és un heroi solitari que sobrevola el Mar Adriàtic, entre Itàlia i els Balcans, combatent contra els pirates de l’aire. Ex-combatent de la Primera Guerra Mundial convertit en un porc per una estranya maledicció; en Porco és un pilot decepcionat amb la humanitat fins que coneix a la Fio i descobreix que encara queden persones bones… serà a temps en Porco de tornar a ser l’home que era?

DVD: Edició caixa metàl·lica (1 disc) Àudio en català, castellà i japonès, subtítols en castporco_deluxeellà DVD + Blu-ray: Edició combo (2 discs) Edició Studio Ghibli Deluxe (2 discs) + llibre 46 pàgines sobre el film Amb àudio en català, euskera, castellà i japonès 2.0, subtítols en castellà Distribuïda per eOne Films    

Prevista pel diumenge 15 de març a les 15:45h al Canal Super 3

nickyKiki l’aprenenta de bruixa Majo no takkyûbin Any: 1989 Durada: 103 minuts Director: Hayao Miyazaki

Nicky és una jove bruixa que és a punt de començar el seu entrenament. Com qualsevol bruixa novella haurà de passar un any sencer lluny de casa seva vivint en un lloc on pugui ajudar la gent amb els seus poders màgics. Enfilada a la seva escombra voladora i acompanyada del seu amic Jiji, un gat negre molt simpàtic, iniciarà un viatge ple d’aventures.

DVD: Ed. bàsica (1 disc) Àudio en castellà i japonès, subtítols en castellà kiki_aprenentdebruixa_BRcatDVD + Blu-Ray: Ed.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *