Categories
Agenda

Conferència-taller sobre tesuki washi a Casa Àsia

El washi o paper japonès és un producte popular a Europa del que es desconeixen aspectes tan bàsics com la seva història, les seves qualitats o els seus múltiples usos. Fundació Japó, en col·laboració amb Casa Àsia, i a través d’aquesta conferència-taller ens proposa acostar-nos de manera directa a aquest interessant i versàtil material.

Durant l’activitat especialistes convidats des del Japó ens donaran a conèixer detalls que caracteritzen el washi a una conferència que ens acostarà molt més a aquest tipus de paper. Després, a la segona meitat de l’activitat, ens convidaran a treballar amb washi per a crea una postal personalitzada per tal de felicitar les festes del nadal d’una forma prou original. Es realitzaran torns dirigits a nens i a adults. No es necessari tenir experiència prèvia. Es facilitaran tots els materials necessaris per a realitzar el taller.

Data
26/11/2012 – 27/11/2012
Horari

Dilluns, 26 de novembre:
– Torn A: De 18.00 a 21.00 h

Diamrts, 27 de novembre:
– Torn B: De 18.00 a 21.00 h

Lloc
Seu de Casa Àsia
Av. Diagonal, 373
Barcelona
Entrada

Places limitades: Les places es repartiran per ordre de sol·licitud de participació al correu electrònic [email protected], indicant el torn en el que es vol realitzar el curs.
Data límit de sol·licitud: Dijous 15 de novembre.
Preu: 5 euros.

Organitza
Fundació Japó, en col·laboració amb Casa Àsia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *