Categories
Saló del Manga Barcelona

Nozomu Tamaki i Loverin Tamburin confirmats al Saló del Manga de Barcelona

 

Nozomu Tamaki aterrirà el Saló amb el seu manga de vampirs. És un nou autor que s’afegeix a la llista de convidats al XVIII Saló del Manga de Barcelona, on presentarà el seu manga Bailando con Vampiros.

Per la seva banda, Loverin Tamburin portarà la seva gira europea al nou escenari del Saló.

 

 .

.

.

 

Nozomu Tamaki va començar la seva carrera professional amb el pseudònim de Kinki Mao, arribant a rebre un premi honorífic en la Shogakukan Manga Award de 1986. Poc després es va traslladar a la revista de l’editorial Shogakukan anomenada ‘Shonen Sunday Daibessatsu‘ on va fer Otasuke Fita Toru. A partir de 1998 va començar a publicar manga hentai sota pseudònim. Al 2001 va col•laborar amb Futabasha Takeshobo i la revista Wani. El seu últim manga per a adults Ne-To-Ge es va publicar en 2007 en Shōnen Gahôsha. Encara que el seu gran èxit arribaria en 2005 al llançar el shônen ‘Bailando con Vampiros‘, publicat de forma serialitzada en la revista Gekkan Comic Flapper de Media Factorpartir. Des de 2006 la sèrie ha estat recopilada en volums, portant publicats fins a la data catorze entregues.

Nozomu Tamaki presentarà al Saló del Manga de Barcelona el primer volum de Bailando con Vampiros. Aquest manga ha estat traduït a diversos idiomes, entre ells a l’alemany, el francès, l’anglès, l’italià i ara en castellà de la mà de Yowu Entertainment. L’èxit de l’obra es va incrementar amb l’emissió de la sèrie d’animació que també serà llançada per Yowu Entertainment. Bailando con Vampiros, considerada com el “True Blood” japonès, narra la història de Mina Tepes, la reina de tots els vampirs que ha decidit que ja és hora de crear un districte especial per als vampirs al Japó. Mina revela al món l’existència dels vampirs i el seu desig de conviure amb els humans. Akira, un jove estudiant, descobrirà que és un home llop que haurà de complir amb la seva promesa de protegir a Mina.

El treball més recent de Tamaki ha estat Angel para Bellum (2011) amb guió de Kent Minami. L’autor també ha estat crític de cinema asiàtic i cinema de terror. Actualment ha finalitzat Bailando con Vampiros i està treballant en la seva seqüela, així com en el manga basat en la pel•lícula d’anime Guardians of Luna.

.

.

 

El nou escenari del XVIII Saló del Manga de Barcelona serà testimoni de la seva edició més espectacular. En part serà gràcies a la participació del grup de pop japonès Loverin Tamburin que porta la seva gira europea a Barcelona en dues grans actuacions el dissabte 3 i el diumenge 4 de novembre a la tarda. Un grup que durant més d’una dècada ha dut el seu ritme arreu del món. El gran debut de Loverin Tamburin va ser a la primavera del 2006, quan van llançar Aishitageru, l’opening de l’anime Makaisenki-Disgaea. Gràcies a aquest gran èxit, també van interpretar Mo • o!, l’ending de la sèrie Nanatsuiro ☆ drops. En el 2009 van compondre Mugen Fighter, la cançó principal de l’equip de beisbol Hiroshima Toyo Carp. A finals del 2011 Loverin Tamburin va iniciar un programa de TV que introdueix la cultura japonesa a Taiwan. Aquest mateix any, realitzen el seu primer concert europeu en la ciutat de Tolouse coincidint amb el Game Show.

La vocalista del grup és Aya, que també compon i escriu les seves pròpies cançons. Abans tenia un grup format per noies i el seu primer debut va ser amb la cançó Tokuyama-Boat. La seva inquietud la duu a Loverin Tamburin. Un any després participa en un àlbum recopilatori de música pop realitzat per Universal Music. Un dels seus últims èxits ha estat un cover de les cançons del famós Studio Ghibli per a la productora Pony Canyon a Japó i a Corea. El pianista del grup és Akihiro. Al 2005, va fundar la seva pròpia companyia de música, GOMA Studio Inc. amb Aya, la seva sòcia. Akihiro ha produït fins ara més de 15.000 cançons amb gran èxit.

Si vols saber més sobre Loverin Tamburin, pots visitar la seva web oficial, el seu canal YouTube , la seva iTunes Store  o la seva galeria de fotos a Flickr.

 

Font: Ficomic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *