Categories
Agenda

Taller de cupcakes “Dolç Doraemon” per nens a Figueres

El Museu del Joguet de Catalunya, situat a Figueres, presenta en el marc de l’Acústica 2012, un taller d’elaboració de cupcakes amb en Doraemon com a protagonista.

 

Els nens i nenes d’entre 8 i 12 anys, dirigits per la pastissera Patrícia Novillo, aprendran a modelar amb pasta de sucre el gat Doraemon i a muntar-lo damunt de magdalenes. Al final, cada infant podrà endur-se la seva magdalena decorada i el barret de mestre pastisser. Prèviament, el Museu fotografiarà cada participant amb la seva cupcake.

.

.

D’aquest taller, se nimpartiran un total de quatre sessions, d’una durada de 60 minuts cadascuna:

  • Divendres, 31 d’agost, de 16h a 17h
  • Divendres, 31 d’agost, de 17h a 18h
  • Dissabte, 1 de setembre, de 16h a 17h
  • Dissabte, 1 de setembre, de 17h a 18h

Per participar a l’activitat cal inscriure’s prèviament trucant al Museu del Joguet de Catalunya, al 972 504 585. Es limitarà el nombre de places per cada taller a 10 nens. En cas que el nen sigui celíac, cal especificar-ho a l’hora de la inscripció.

Els nens i nenes que vulguin assistir-hi només cal que hi vagin preparats per a passar- s’ho bé i amb ganes d’aprendre a fer cupcakes. Tots els elements necessaris els proporciona l’organització. La quota d’inscripció al taller és de 4 €. Es recomana anar vestits amb roba adequada per la possibilitat de tacar-se.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *