Categories
Saló del Còmic Barcelona

Convidats japonesos al Saló del Còmic (actualitzat 2/05/12)

Aquesta setmana arriba el 30è Saló del Còmic al Palau número 8 de Fira de Barcelona, del dijous 3 al diumenge 6 de maig girarà entorn de la temàtica robòtica. Enmig de la llarga i important presència d’autors estrangers hi ha dos japonesos: Go Nagai veterà mangaka i conegut popularment per la saga del robot Mazinger Z; i de Ryo Ohyama productor d’animació que vé a presentar la pel·lícula Full Metal Alchemist: La Estrella Sagrada de Milos.
.
Continueu llegint i trobareu el programa i horaris de les activitats previstes per les trobades amb els aficionats o les sessions dedicades a les firmes.
.
.
Ryo Ohyama (Japó. 1975)
.
Acudeix al Saló del Còmic per presentar la seva última pel·lícula com a productor Full Metal Alchemist: La Estrella Sagrada de Milos.
Convidat per Selecta Visión.
Va començar a treballar en Aniplex l’any 1999. Ha participat en la producció d’importants obres que han estat un gran èxit a Japó i fora de Japó. Ha produït les sèries de televisió Full Metal Alchemist, Darker than Black, Paradise Kiss, Star Driver, Guilty Crown i la pel•lícula Tekkon Kinkreet.

Actes de presentació de la pel·lícula,

Des de SelectaVisión han preparat dos actes, el dijous 3 de maig a Madrid i el divendres 4 de maig a Barcelona:
  • PROJECCIÓ DE “FULL METAL ALCHEMIST”, Ryo Oyama, productor de la pel·lícula, presentarà el film.( hora i lloc per determinar)  19:00h Espai Fòrum del FNAC Las Arenas, del centre comercial Las Arenas, a pocs metres del recinte firal a Plaça Espanya.
  • TAULA RODONA 12:00h – 13:00h: amb la participació de Ryo Oyama, on parlarà de com es produeix una pel·lícula d’animació i concretament la producció de la pel·lícula FMA. Al final de l’acte, es projecten els 10 primers minuts de la pel·lícula doblats en castellà.

Hi haurà un sorteig pels assistenst a la presentació. Dos lots formats per:
– Volums 1 a 5 del manga editat per Norma Editorial
Full Metal Alchemist, La estrella sagrada de Milos. Edició DVD
– Cartell de cine “Full Metal Alchemist, La estrella sagrada de Milos”firmat pel productor Ryo Oyama

I tots els assistents disfressats d’algun personatge de Full Metal Alchemist es sortejarà marxandatge original japonès de la pel·lícula cedit per Aniplex.

  • SESSIÓ DE FIRMES 13:00h – 14:00h: amb Ryo Oyama, a l’ Stand de Selecta Visión.
Coincidint amb el Saló es posarà a la venta UNITATS LIMITADES de FM Milos, a l’stand e Selecta Visión, abans del seu llançament oficial en DVD i COMBO (DVD+BR), a finals de de maig.
.
En exclusiva pel Saló / a partir del 28 de maig,
Fullmetal Alchemist: La Estrella Sagrada de Milos Ed. DVD – 14,99€
Fullmetal Alchemist: La Estrella Sagrada de Milos Ed. Combo (DVD+Blu-Ray) – 17,99€

Distribuïdora i més informació: Selecta Visión

.

Gô Nagai (Wajima, prefectura d’Ishikawa, Japó. 1945)
.
Tot un veterà autor de manga, la llista de la seva carrera és llarga i prolífica. Destaca la seva obra més coneguda del gènere de robots, Mazinger Z un referent mundial per la sèrie de televisió dels anys 70 que es va emetre per primera vegada el 1978 a TVE, i uns anys més tard a TV3.
Convidat per Ficomic, SD Distribuciones i Selecta Visión.
Inicia la seva carrera en el món del manga el 1965, amb la col·laboració de Shotaro Ishinomori. És al 1967 quan crea Meakashi Porikiki, el seu primer manga. L’any següent debuta amb Gakuen Harenchi (L’escola indecent, shonen Jump). Des de llavors ha treballat en una àmplia gamma de gèneres. Entre els seus treballs més representatius destaquen Mazinger Z, Devilman, Violence Jack o Cutie Honey, entre d’altres.
El 2005 va començar a fer classes d’Art i Disseny a la Universitat d’Osaka. El 2009, el Go Nagai Memorial Hall es va inaugurar a Wajima, lloc de naixement de l’autor.
En l’actualitat treballa en la sèrie Gekiman per a la revista Goraku (editat per Nihon Bungeisha).

Activitats programades de la visita al Saló del Còmic

Go Nagai ve a Barcelona a pesar del seu delicat estat de salut al trobar-se convalescent d’una recent intervenció. Malgrat això no vol defraudar als seus fans espanyols. Go Nagai ha realitzat a Japó una il·lustració original i en exclusiva per al Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

  • TROBADA AMB ELS FANS divendres 4 de maig a les 17h -18:15 h a l’auditori del Palau dels Congressos, situat davant del palau 8 ( a fora) d’on se celebra el Saló del Còmic. L’accés al Palau serà amb la mateixa entrada del Saló.
  • FIRMES: tindran lloc únicament a l’ estand de Selecta Visión, dues sessions:
    dissabte 5 de maig de 18:15h a 19:30h i diumenge 6 de 12:30h a 13:45h.

La companyia de Go Nagai, Dynamic, ha reproduït a Japó únicament 160 unitats d’una il·lustració sobre un paper especial japonès d’alta qualitat. Go Nagai plasmarà la seva signatura exclusivament sobre aquesta il·lustració als fans que tinguin la fortuna d’aconseguir una d’aquestes exclusives i limitades reproduccions. Go Nagai només signarà sobre aquestes 160 il·lustracions, no realitzant cap altre tipus de signatura.

Selecta Visión informa que les 160 il·lustracions a signar entraran en un sistema de SORTEIG que es realitzarà en el seu estand. La mecànica del sorteig serà la següent:
– Per cada 10€ de compres en el estand de Selecta Visión de material de Mazinger Z, el comprador rebrà 1 cupó per a emplenar amb el seu nom i introduir-lo dintre d’una urna. Si compra per valor de 10€ se li donarà un cupó, si compra per valor de 20€ se li donaran 2 cupons, i així successivament.
– El llistat de guanyadors de la sessió de signatures del dissabte (80 persones) es publicarà el dissabte a les 14 hores a l’estand de Selecta Visión com en el Facebook i Twitter de la companyia.  El llistat de guanyadors de la sessió de signatures del diumenge (80 persones) es publicarà el dissabte a les 20.30 hores de la mateixa forma que l’anterior.
– Encara que les sessions de signatures es realitzen mitjançant sorteig i els guanyadors tindran la il·lustració signada per Go Nagai, és IMPRESCINDIBLE estar present a la cua de les sessions de signatures (estand de Selecta Visión) 30 minuts abans del seu començament, per a poder comprovar mitjançant DNI o document acreditatiu que el nom coincideix amb el de la persona guanyadora del sorteig.

L’autor només plasmarà la seva signatura a la il·lustració. Només la signatura, no realitzarà cap tipus de dibuix, ni dedicatòria. L’autor no es farà fotos amb els fans, però els fans sí que podran fer-li fotos o vídeos mentre realitza la signatura en la il·lustració.

Per a més informació de les firmes: facebook Selecta Visión

Norma Editorial també tindrà un detall pel Saló, presenta una nova edició del manga original de Go Nagai:

Mazinger Z
Volum 1 (de 3)
– 344 pàgs. B/N+ 8 pàgs. color
10,5×15 cm
Trimestral (1 de 3)
Preu: 9,50€

El rellançament de la sèrie original que inclou material inèdit amb algunes pàgines redibuixades i pàgines a color. Una edició aprofitant la visita de l’autor a Barcelona.

.
Notícies relacionades:

Xina, país convidat del 30 Saló del Còmic

Miscelània del Saló 2012

Avanç del Saló del Còmic 2012

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *