Categories
Agenda Novetats manganime: còmic i DVD

“Nausicaä” i “Saint Seiya”, estrenes en català

En el seu moment es va anunciar que a la programació del canal 3XL arribarien nous anime. La primera estrena és Nausicaä de la vall del vent, la pel·lícula de Hayao Miyazaki. Quan? el proper divendres 11 de novembre a les 10 de la nit – compatible amb assistir a les 8 del vespre a la xerrada-presentació del llibre “Japan” de JPP.

La segona, la sèrie Saint Seiya:  El quadre perdut (coneguda com a Saint Seiya Lost Canvas per l’edició en castellà) a partir del divendres 18 de novembre a les 23:25. Dues apostes de tardor que s’estrenen per primera vegada a la televisió i en català.

.

.

 

Divendres 11 de novembre a les 22:00h, s’emetrà per primera vegada en català, Nausicaä de la vall del vent al Canal 3XL,
La pel·lícula d’animació dirigida per Hayao Miyazaki, amb un missatge ecologista i una animació notable per ser del 1984.
Està editada en DVD i Blu-Ray per Aurum.

>> Propostes: Descobreix Ghibli 4.0

Nausicaä de la vall del vent
Kaze no tami no Naushika
Direcció i guió: Hayao Miyazaki
Producció: Hakuhodo, Nibariki i Tokuma Shoten
Any: 1984
Durada: 113 minuts

En un futur llunyà, mil anys després d’una guerra apocal·líptica, la Terra apareix coberta de boscos plagats de bolets verinosos i d’insectes gegantins. La humanitat ha estat gairebé eliminada i els pocs supervivents malviuen en poblats aïllats i en males condicions. Nausicaä és la princesa de la Vall del Vent, un indret minúscul, rodejat de regnes més poderosos i hostils.

Reemissió a la matinada del mateix divendres a la 01:45.

.
.

Divendres 18 de novembre a les 23:25h, estrena de Saint Seiya: el quadre perdut al Canal 3XL
La primera temporada -13 episodis- de la sèrie Saint Seiya: Lost Canvas està editada en DVD i BluRay per Selecta Visión.

Des de temps mitològics, té lloc una guerra santa en què la deessa Atenea i Hades s’enfronten cada dos-cents anys pel destí de la Terra. Tenma, Alone i Sasha, tres orfes que han crescut junts, s’acomiaden amb la promesa de tornar a reunir-se algun dia. Però els seus destins fan un gir inesperat que acaba unint-los tràgicament…

“Tota llegenda té un origen”. Episodi 1: La promesa. Facebook oficial

Notícia relacionada:

‘Bola de drac’ torna a TV i internet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *