Categories
Agenda Notícies

Ghibli al cinema: “Arrietty y el mundo de los diminutos”

A partir del 16 de setembre, Aurum presenta Arrietty y el mundo de los diminutos, la pel·lícula d’animació de Studio Ghibli, una distribució excepcional de més de 130 còpies a les sales de cinema de tot l’estat espanyol.

On? a Vic, Barcelona (6), Girona, Tarragona, Lleida, Olot, Granollers, Manresa, Figueres, Mataró, Arenys de Mar, Platja d’Aro, Cerdanyola, Sabadell, Terrassa, Sant Celoni, Roquetes, i més. Consulteu el llistat confirmat per Aurum i els horaris a les cartelleres del vostre cinema més proper.

.

La última pel·lícula de Ghilbi està supervisada per Miyazaki, que fa temps volia fer una adaptació a la pantalla de la novel·la The Borrowers de Mary Norton, una saga iniciada el 1952 i amb cinc llibres. També es va adaptar l’argument de  The Borrowers en pel·licules o en una sèrie de dibuixos animats coneguda com “Los diminutos“.

Títol original: Karigurashi no Arrietty
Gènere: Animació
Any: 2010
Durada: 94 minuts
Director: Hiromasa Yonebayashi
Guió: Hayao Miyazaki
Producció: Studio Ghibli
Música: Cécile Corbel

Estrena al cinema: 16/09/2011
Distribuïdora: Aurum Producciones
L’edició en DVD i Bluray està prevista pel primer trimestre del 2012.

Sinopsi: ” La pel·lícula ens narra la història d’una família de petits éssers de tan sols uns 10 cm d’alçada, que viuen en un casa oculta sota el terra d’una mansió al camp i que no poden deixar-se veure pels humans. La seva tranquil·litat serà destorbada quan Arrietty és vista per un nen amb el qual finalment sorgeix una gran amistat. Arrietty i el nen, delicat de salut, gaudiran de mútua companyia fins que l’existència d’aquests petits éssers es veu seriosament amenaçada. ”
Per saber més a Studio Ghibli Aurum.

Tràiler promocional:


>> Propostes: Descobreix Ghibli 4.0

9 respostes a “Ghibli al cinema: “Arrietty y el mundo de los diminutos””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *