Categories
Nit Manga Vic

NM7 sèries: Trigun

Si haguéssim de definir-la ràpidament, podríem dir que es tracta d’un western futurista amb tocs d’humor. Ens situem en un món desèrtic on la gent viu en comunitats aïllades talment com a l’antic oest americà.

A la Nit Manga 7 i en l’episodi L’home dels 60 bilions de doble dòlars, descobrirem, entre pistoles i humor, que no sempre es pot fer cas dels rumors.

.

Les notícies sobre el tifó humanoide s’escampen com la pòlvora, per allà on passa Vash l’estampida la desolació fa acte de presència per això el preu pel seu cap és d’allò més alt. Però qui és realment en Vash?

Yasuhiro Nightow és l’autor del manga homònim, que es troba a cavall entre el ciber punk i el shonen més trepidant. No obstant el manga manté un to més seriós que a l’anime s’ha suavitzat.

Trigun
Sèrie de televisió de 26 episodis
Any: 1998
Director: Satoshi Nishimura
Producció: Madhouse
Gènere: Western / acció

L’anime està editat en DVD, pack de la sèrie completa, per Selecta Visión.

El manga original de Yasuhiro Nightow, autor de Trigun (2 volums) i Trigun Maximum (14 volums) publicats per Ediciones Glénat.

Opening Trigun (Perfect):

.

També existeix una pel·lícula Trigun: Badlands Rumble estrenada l’abril de 2010 als cinemes nipons.

Per aquesta sèrie, disposem de la col·laboració de Selecta Visión per l’anime i Glénat Ediciones, editora dels còmics de Trigun.

15 respostes a “NM7 sèries: Trigun”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *