Categories
Nit Manga Vic

Nit Manga 8: Xerrada-presentació del llibre de fotografies de Japan Photo Project

.
Divendres 11 de novembre esteu tots convidats a la xerrada-presentació del llibre  que recull les fotografies que The Japan Photo Project (format per la Tina Bagué i el Toru Morimoto) va realitzar durant tots i cadascun dels dies de l’any 2010 tot recorrent el Japó.
La xerrada serà a les 20:00h, a la llibreria Muntanya de llibres (C/ Verdaguer, 31) de Vic; i serà l’acte previ al plat fort de la Nit Manga 8. A continuació us fem cinc cèntims d’aquest projecte gràfic tan original i interessant.
.
.
.

Categories
Cultura japonesa Nit Manga Vic Saló del Manga Hospitalet

Primera jornada al Saló del Manga

Els 7 samurais d'Akira KurosawaUn dissabte a tot gas, La Farga plena a vessar, gent fent cosplay amb disfressses d’alt nivell, ritme frenètic als estands, exquisites exposicions de quimonos i samurais al manga/cinema, també s’han presentat novetats sonades de còmic: Glénat la nova edició de Ranma 1/2 al desembre i Norma anuncia pel Saló del Còmic 2012, Sailor Moon, Pandora Hearts i Saint Young Men, manga d’humor amb Jesús i Buda com a companys de pis al centre de Tòquio.

Des de Japanzone hem mogut fils per entrevistar mangakas convidats i inici de la promoció Nit Manga 8 al Saló, heu vist el cartell?!
Continuarem informant!

Categories
Nit Manga Vic Reportatges

Sèrie Nit Manga 8: Escaflowne

A la NitManga 7 vam tenir Trigun, a la 8, recuperem un altre clàssic dels 90: Escaflowne, un còctel de fantasia, amor i drama amb elements de ciència-ficció, que en el seu moment va sorprendre per ser una sèrie de robots que es transformen en armadures però amb un disseny semi-medieval.

En el primer episodi “La promesa del destí“, descobrirem com és l’inici del viatge de la noia. Per aquesta sèrie, disposem de la col·laboració de Selecta Visión que ha editat tot l’anime.

Categories
Nit Manga Vic Notícies

Dr Slump, sèrie Nit Manga 8

Més informació del programa del dissabte 12 de novembre a l’espai ETC de Vic. Toca presentar una sèrie del programa de la Nit Manga 8: Dr Slump. Projectarem el primer episodi en català, “el naixement de l’Arale”, el personatge creat per Akira Toriyama fa 30 anys.

Per aquesta sèrie, disposem de la col·laboració de Jonu Media – Emon i Planeta de Agostini Cómics.

Categories
Agenda Nit Manga Vic

Nit Manga 8, som-hi? (actualitzat 12 novembre)

Des de zonajaponesa.com estem preparant una nova edició de la NIT MANGA, la 8, el dissabte 12 de novembre de 2011 a l’espai del recent inaugurat ETC (Espai Teatre Cinema) el que era el Centre Cívic Remei-Estadi, al Vic 2, barri del Remei de Vic.

La informació està disponible a la web, al facebook oficial i ja has compartit la data als teus contactes?