Categories
Agenda Nits de Cinema Oriental Vic Notícies

Les nits de cinema oriental escalfen motors!

  Torna la calor, torna l’estiu i torna el Festival de Nits de Cinema Oriental durant la setmana del dimarts 18 al diumenge 23 de juliol. Gràcies Marta per fer la notícia! Com sempre ofereixen un ampli repertori d’activitats culturals que es porten a terme en els diferents Centres Cívics de Vic durant les els dies previs a les nits. A més a més, els organitzadors del festival, han sorprès al públic projectant tres pel·lícules abans del Festival de les Nits Orientals, per poder començar escalfar motors. El dissabte 1 de juliol, es va projectar a l’ETC la pel·lícula La Heroina Legendaria dirigida per Wu Wa i protagonitzada per una noia sorda –muda que s’ha d’enfrontar a tots aquells que li volen donar caça. Amb aquesta projecció es va donar inici a la mirada retrospectiva d’enguany, destinada a les dones valentes i lluitadores, que no es queden enrere a l’hora de demostrar la seva destresa en les arts marcials. Per acabar de lligar, aquest any es presentarà el llibre Kung Fu Girl, dedicat a aprofundir i donar a conèixer el paper de les dones dins del cinema d’acció de Hong Kong. El dissabte 8 de juliol es es va projectar, al Centre Cívic Can Pau Raba, la pel·lícula d’animació Rebombori al cel. Un petit tastet del cinema infantil i familiar a través de Sun Wukong, el rei Mico, que es rebel·la contra l’emperador del cel i que ens apropa al mite de la literatura clàssica xinesa. I pels que no en tinguin prou, aquest dissabte 15 de juliol a les 6 de la tarda al Centre Cívic Can Pau Raba, tindrà lloc el film Love & Peace, una producció japonesa de cinema fantàstic. En aquesta història coneixerem un oficinista que somia en ser una estrella de la música i que té un amor molt especial per la seva tortuga i que es veurà obligat a llençar-la pel vàter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *