Categories
Agenda Saló del Còmic Barcelona

Saló del Còmic edició 34

salocomic2016De nou el Saló del Còmic envaeix la Fira de Montjuïc i durant tot el cap de setmana obre portes a aficionats i curiosos, de diverses edats i gustos per acolorir la ciutat de vinyetes i exposicions temàtiques, novetats destacades de les editorials, sessions de firmes, artistes convidats, debats i conferències, estands de marxandatge, videojocs, etc. en un certàmen cultural, local i universal.

A continuació podeu conéixer la informació bàsica i algunes novetats de manganime que podem trobar en aquest 34è saló del còmic, segur que teniu més d’un motiu per animar-vos!

 700_x_34-salo-internacional-del-comic-de-barcelona

TASTET DE RECOMENACIONS

  • pikachuEspai de videojocs Nintendo, Palau 1
    Un gran espai pels fans de Pokémon, Monster Hunter i The Legend of Zelda, a més de competicions i concursos, es podrà jugar a les novetats com Kirby: Planet Robobot i Fire Emblem: Fates. O veure en primícia  Yo-kai Watch, el primer episodi en castellà de la sèrie d’animació.
  • comicatalaDiumenge 8 de maig 12:30h,
    Taula rodona: El còmic en català i els seus protagonistes: autors, editors, lectors i historiadors. Amb Cristina Losantos, Jordi Riera i Santiago Sobrequés. Modera: Jordi Manent
    Lloc:  Saló del Còmic, Sala 2, Palau 2
  • Diumenge 8 de maig 13:30h,
    Concert promocional de The Legend of Zelda. Symphony of Goddesses. Master Quest amb els músics de la Filarmónica de España OFE.  Interpretarà tres temes mítics de la sèrie The Legend of Zelda: Obertura, Ocarina of Time, Gerudo Valley i Twilight Princess.
    Lloc: Saló del Còmic, Sala 2, Palau 2

 

I aprop de Montjuïc…

  • Totoro02Projecció El meu veí Totoro
    Dissabte 7 de maig, 17:30h, sessió 4€
    Lloc: Caixaforum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona)

Totoro (+ 4 anys) Hayao Miyazaki, Japó, 1988, 86 min, versió en català.
Un pare i les seves dues filles es traslladen a una nova casa al camp, mentre la mare es recupera d’una malaltia a l’hospital. La Satsuki i la Mei, dues germanes alegres, valentes i imaginatives faran amistat amb en Totoro, un esperit del bosc, i descobriran que la nova llar i el seu entorn estan plens de sorpreses màgiques.

Properes sessions: El viatge de Chiriro, Ponyo, Arriety

ALGUNES NOVETATS DE MANGANiME

Podem trobar sèries com “Seraph of the End”, “los juicios escolares”, “yo-kai watch” i “Crónicas de la era glacial” ;  volums únics “Sorano y Hara” “quién es el 11º pasajero” o “el príncipe del mar” i continuacions esperades de “Ataque a los titanes #18” “Fairy tail #48”, “el dulce hogar de chi #3”, “Orange #5”.

Milky Way

principe_marEl príncipe del mar de Kaori Ozaki –  Volum únic – 8€

Para Matori, Mugi vive como un auténtico príncipe. Pese a no llevarse bien con sus hermanos, cuando va a casa de Matori, su abuela le cuenta historias de una sirena capaz de hacer los deseos realidad…

Nuestra pequeña historia 1 de Misono Sawa – 2 volums – 8€

Yukiko Nakamura es una estudiante de secundaria de 13 años que vive en una pequeña aldea en las montañas. Debido al nuevo trabajo de su madre, la familia se ve obligada a mudarse a otra localidad, lo que supone un cambio drástico en la vida de la joven Yukiko, quién tendrá problemas para adaptarse al ritmo más acelerado de ciudad. Pero un día cualquiera, el primer amor llamará a su puerta…

Tomodachi game 2 de Mikoto amaguchi i Yuki Sato – 8€
Sayonara sorcier 2
de Hozumi – 8€
Soy Sakamoto, ¿por? 4 de Nami sano – 8€
Kids on the slope 8 de Yuki Kodama – 8€

 

ECC Ediciones

chiisakobee1Chiisakobee 1 de Minetaro Mochizuki –  4 toms – 9,95€

Conmovedor drama narra el regreso del protagonista a su hogar motivado por la convicción de retomar la empresa familiar; contexto que coincide con la llegada de Ritsu, amiga de la infancia a quien contrata como asistente, y de un grupo de niños que se escapan de un orfanato.

Punzadas de fantasmas 1 deHirokatsu Kihara i Junji Ito – 4,95€

Punzadas de fantasmas es una aterradora colección de cuentos escritos por el coleccionista de misterios Hirokatsu Kihara e ilustrados por el príncipe del manga de terror Junji Ito. ¡Y además, incluye un cómic completo!

songoku.sedaSon Goku: el héroes de la ruta de la seda 1 de Kazuo Koike – 13,95€

Kazuo Koike y Gôseki Kojima (Hanzô, el camino del asesino, El hombre sediento, Kasajirô, el clava-tatamis, Kei, crónica de una juventud) nos ofrecen una historia basada en el clásico chino Viaje al Oeste, que narra las aventuras del mono Son Goku en su viaje a la India para recuperar unos valiosos sutras budistas.

Wet Moon 1 de Atsushi Maneko  – 10,95€

La investigación del asesinato de un ingeniero lleva a la policía de Tatsumi hasta un taller en el que se fabrican piezas para un misterioso programa espacial. Allí, el agente Sada persigue a una secretaria que huye de las fuerzas de la ley, pero poco después cae inconsciente. Al despertar, tiene un fragmento metálico en el cerebro que le provoca pérdidas de memoria y alucinaciones.

Norma Editorial

yo-kai-watch1Yo-Kai Watch 1 de Noriyuki Konishi – 7,95€

El protagonista de esta historia es Nathan Adams, un estudiante de quinto de lo más normal cuya vida cambia por completo cuando topa con un yo-kai mayordomo, Whisper: este le entrega un reloj que le permite ver a los yo-kai, por lo que Nathan podrá ayudarles y trabar amistad con ellos.

Los juicios escolares 1 de Nobuaki Enoki i Takeshi Obata – 8€

Como los problemas continúan plagando el sistema de la escuela primaria, una nueva solución se promulgó en forma de Sistema Judicial. Ahora los propios estudiantes serán los responsables de resolver los problemas que acontecen en el día a día de las escuelas. ¿Pero estarán estos a la altura?

Seraph of the End 1 de Takaya Kagami i Yamato Yamamoto – 8€

La historia tiene lugar en un mundo donde un virus ha asolado a toda la humanidad a excepción de los niños, que fueron esclavizados por vampiros. El manga gira en torno a Yuuichiro Hyakuya, un esclavo humano que sueña con hacerse lo suficientemente fuerte como para exterminar a los vampiros.

Pokémon Amarillo 2 de Hidenori Kusaka i Mato  -12€
Pokémon Blanco y Negro 4 de Hideori Kusaka i Mato – 12€
Oishinbo. A la carte 4 Pescado, sushi y sashimi de Tetsu Kariya i Akira Hanasaki – 12€
ataque_a_los_titanesAtaque a los titanes: Antes de la caída 5 de Ryo Susuke, Hajime Isayama, Satoshi Shiki, Thores Shibamoto – 8€
Buenas noches, Punpun 7 de Inio Asano – 8,50€
Monster Hunter Flash! 7 de Shin yamamoto i Keiichi Hikami – 8,50€
Las flores del mal 10 de Shuzo Oshimi – 8€
Tokyo Ghoul 13 de Sui Ishida – 8€
Ataque a los titanes 18 de Hajime Isayama – 8€
Fairy Tail 48 de Hiro mashima – 7,50€

 

Planeta Còmic

cronicas_EraCrónicas de la era glacial de Jiro Taniguchi – 2 volums – 18,95€

En el futuro, mientras que la humanidad intenta sobrevivir a las consecuencias de una segunda era glacial, Takeru, el protagonista, iniciará un viaje para salvar a sus compañeros de la muerte. En su muñeca lleva una pulsera de plata, el único recuerdo que le queda de su madre… ¿Será capaz de afrontar su destino?

Naruto Shippuden: The Movie de Masashi kishimoto i Studio Pierrot –

Anime cómic de la cuarta película de Naruto y la primera dentro de la línea de Shippuden. En esta, los demonios que una vez casi destruyeron el mundo, vuelven a la vida. Para evitar la destrucción del mundo, tienen que ser sellados y la única que puede hacerlo es la doncella del santuario Shion del País de los demonios.

Tales of Legendia 1 de Ayumi Fujimura – 8,50€

Guiados por el destino, los hermanos Senel y Shirley flotan a la deriva hasta Legacy, un barco construido con una antigua tecnología. Allí se encontrarán con unos preciados compañeros y conocerán el origen del mundo y el camino que deben seguir. Comienza una historia en la que se entretejen vínculos y encuentros predestinados. El popular juego de rol en una flamante adaptación al manga.

 

Ediciones Tomodomo

quien.es.11¿Quién es el 11º pasajero? de Moto Hagio

Todos los candidatos a ingresar en la Universidad Estelar, escogidos entre lo más granado de las civilizaciones de la galaxia, son agrupados en 70 grupos de diez para enfrentarse a una prueba final que valorará si merecen el honor de considerarse válidos para dicha institución. Para el grupo 22, la prueba consiste en sobrevivir encerrados en una nave a la deriva que orbita alrededor de un planeta deshabitado.

Pájaro que trina no vuela 1 de Kou Yaneda

Pájaro que trina no vuela es la historia de la relación entre dos hombres atenazados por el dolor de sus heridas en el mundo de intrigas y traiciones de la mafia japonesa: Yashiro, un alma atormentada refugiada en el poder, y Dômeki, su fiel subordinado, cuya honesta adoración hacia él llega a rozar la devoción.

Sorano y Hara de Sorano y Hara

Manabu Hara, 37 años. Profesor en un instituto masculino. Soltero. Un hombre de principios que jamás le pondría la mano encima a un alumno. Pero esta integridad sólo le ha servido para ver cómo le robaban delante de sus propias narices al chico del que se había enamorado.

Selecta Visión
bola de drac ressurrecio FDragon Ball Z la resurección de F
A partir de l’11 de maig, quatre edicions:
Edició Bluray Coleccionistas  + llibre exclusiu de 24 pàgines.
Pel·lícula en format digipack BD + DVD 1080p 16:9.
Àudios Japonés, Català, Euskera i Espanyol 5.1 dts-hd.
Subtítols en Català, Euskera i Espanyol
Logo 30 aniversari imprés al digipack.
  • Extres:
    Así se hizo el doblaje en Català
    Así se hizo el doblaje Espanyol
    Así se hizo el doblaje en Valencià de “DBZ Battle of Gods”
    Entrevista a Tadayoshi Yamamuro i Norihiro Hayashida
    Tadayoshi Yamamuro dibuja a Son Goku
    Tràilers originals de cinema en Espanyol, Català i Euskera
    Spot TV Català

Dragon-Ball-Z-resurreccionFEdició Bluray 3D
Pel·lícula en alta definició 2D i 3D 1080p 16:9.
Àudios Japonés, Català, Euskera i Espanyol 5.1 dts-hd.
Subtítols en Català, Euskera i Espanyol
Logo 30 aniversari imprés a la caràtula.

Edició DVD
Pel·lícula DVD 16:9.
Àudios Japonés, Català, Euskera i Espanyol  5.1 Dolby Digital
Subtítols en Català, Euskera i Espanyol
Logo 30 aniversari imprés a la caràtula.

pack-dragonballzEDICIÓN PACK BLURAY “La resurrección de F” + “Battle of gods edición extendida”:
-Pel·lícula “Battle of gods edición extendida”. 1080p 16:9.
Àudios Japonés, Català, Euskera, Valencià i Espanyol 5.1 dts-hd.
-Pel·lícula “La resurrección de F”. 1080p 16:9.
Àudios Japonés, Català, Euskera i Espanyol 5.1 dts-hd.
Subtítols en Català, Euskera i Espanyol
Logo 30 aniversari imprés a la caràtula.
Estoig taronja per cada una de les pel·lícules.

Articles relacionats:

Categoria web:

Saló del Còmic Barcelona

Informació bàsica

cues-salo34è Saló Internacional del Còmic de Barcelona

Del dijous 5 al diumenge 8 de maig de 2016

Lloc: Palaus 1 i 2 (planta baixa) i Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc

Dijous i diumenge de 10 a 20 h.
Divendres i dissabte de 10 a 21 h.

Entrades

– Entrada general: 8 €
Venda anticipada i venda a les taquilles del Saló. Vàlida únicament per a una persona i un dia. Entrades anticipades a través de la web www.ficomic.com a partir de l’1 de març.

  • Les taquilles ubicades a la Plaça Espanya s’obriran a les 10 del matí de dijous a diumenge. Allà es vendran les entrades disponibles per al mateix dia i per a dies posteriors, sempre que no s’hagin esgotat a través de la venda en línia. En el cas que s’hagin esgotat per venda anticipada les entrades corresponents per a qualsevol dels dies del Saló es comunicarà a través del web de FICOMIC, xarxes socials i mitjans de comunicació.

– Entrada Descompte: 6 €
Els titulars del carnet de les Biblioteques Públiques de Catalunya, Carnet Jove, Cinesa Card,  Targeta Rosa i els majors de 65 anys. De venda anticipada i a les taquilles del Saló. Vàlida únicament per a una persona i un dia. Oferta no acumulable a altres promocions.

– Entrada Grups Escolars: 2 €
Per als grups escolars que vulguin fer la visita al Saló del Còmic l’entrada té un preu especial de 2 € per cada alumne i és gratuïta per als docents acompanyants. Cal presentar a les taquilles un escrit amb el segell de l’escola i l’autorització de la direcció del centre, on consti el número d’alumnes i professors que volen accedir al Saló. Oferta no acumulable a altres descomptes.

Els menors de 3 anys entren Gratis.

Com arribar

Amb transport públic com el bus, metro, ferrocarril o tren.

RENFE ofereix un descompte del 30% a qualsevol bitllet anada o tornada, des de qualsevol origen i amb destinació Barcelona, viatjant entre el 3 i 10 de maig de 2016.

drac

Organitza i més informació: FICOMIC

Més endavant a la tardor,

  • el XXII Saló del Manga tindrà lloc del dissabte 29 d’octubre al dimarts 1 de novembre de 2016 a Fira de Barcelona Montjuïc.
    Dedicat a la relació entre la literatura japonesa amb el manga.

Per Godai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *