Categories
Agenda Concursos Cultura japonesa

XXIV Concurs d’Oratòria en Japonès a Barcelona

MiyajimaCom cada any es convoca el Concurs d’Oratòria en Japonès a Barcelona organitzat pel comitè de cultura de Suiyokai, l’Associació d’empresaris Japonesos de Catalunya amb la col·laboració del Consulat General del Japó de Barcelona, The Japan Foundation i Casa Àsia. Un concurs on els participants en dues categories, Elemental o Superior, fan un discurs en japonès de temàtica lliure davant del públic. T’atreveixes? Els premis: dos viatges a Japó! I diplomes i obsequis pels participants. Sol·licituds fins el 10 d’abril, la prova dissabte 25 d’abril a les 15:30h a l’Ateneu Barcelonès. Val la pena! REQUISITS per concursar:

  • Tenir residència a Espanya
  • No tenir el japonès com a llengua materna
  • Persones de qualsevol nacionalitat

Hi ha dues categories, l’ Elemental i la Superior, que requereixen uns criteris extra:

  • Per a la categoria Elemental es demana que no s’hagi viatjat al Japó per motius d’estudi; no tenir el certificat del Segon nivell de l’Examen Oficial de Japonès (Nôken). Es demanarà també als participants que signin un Compromís conforme compleixen aquestes característiques.
  • A la categoria Superior, els guanyadors de les últimes 3 edicions no hi poden participar.

Què cal fer?

Preparar un discurs (temàtica lliure) que no excedeixi els 5 minuts.

Com s’ha d’entregar?

Cal preparar els següents documents:

  • El discurs gravat en un CD-ROM (OS Windows, extensió .wmv o .mp3), indicant el nom del participant, el títol del text i el nivell al qual es vol participar. El CD no es retornarà.
  • Una transcripció del text a l’espanyol (full A4 en format “text” o “word”.
  • Full de sol·licitud (formulari).
  • 2 fotografies de carnet
  • Full de compromís (només per participants Nivell Elemental)

Tot això cal enviar-ho per correu postal (el CD ben protegit perquè no s’espatlli) a:

CONSULAT GENERAL DEL JAPÓ A BARCELONA Av. Diagonal 640, 2-D 08017 Barcelona

Fins quan?

Fins el divendres 10 d’abril a la direcció del Consulat Japonès abans o a la data límit. No s’acceptaran les cartes que arribin més tard.

Seleccionat/da?

L’organització es posarà en contacte amb els candidats seleccionats per participar a la final a partir del 20 d’abril. Aquests, hauran d’exposar el seu text en públic en un acte que se celebrarà el dissabte 25 d’abril a les 15:30h (portes obertes a less 15:15) a l’Ateneu Barcelonès – Sala Oriol Bohigas – C/ Canuda, 6 de Barcelona.

Els premis

Els més destacats de cada categoria rebran diplomes i premis, i els participants de la final també rebran obsequis. El Primer Premi de cada nivell – Elemental i Superior- serà un bitllet d’avió a Japó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *