Categories
Agenda Cultura japonesa

Espai Daruma

espai darumaEl 12 de març va nèixer Espai Daruma, un punt de trobada i d’intercanvi lingüístic, cultural i lúdic per a aficionats a la cultura japonesa, a les noves oficines de Daruma Serveis Lingüístics i Traducció (C/ Secretari Coloma 32 local 7) a Barcelona. La iniciativa coordinada per la Verònica Calafell presenta les primeres activitats a partir del 7/9 d’abril: classes de Japonès inicial o per objectius -diferents horaris- i nits temàtiques -dijous de 19h a 21h, la primera sessió gratuïta sobre “Robots”. Inscripcions obertes!  

hanami_fujiL’Espai Daruma és un punt de trobada d’aficionats al manga i l’animació japonesa, interessats en la llengua i la cultura del Japó, tradicional i contemporània; estudiants de llengua japonesa, aspirants a treballar en la indústria del manga o o en altres aspectes relacionats amb Japó.

Vol esdevenir un punt de trobada regular, més proper i recollit que un saló o convenció, i un punt d’intercanvi, enfocat bàsicament al compartir experiències, coneixements i afició. Un espai polivalent on s’organitzaran activitats proposades per Daruma però també et convidem a tu a proposar, organitzar i engegar-hi iniciatives pròpies. T’hi animes?

Espai Daruma C/ Secretari Coloma 32 local 7, Barcelona Parada de metro “Joanic” de la L4 FacebookWeb oficial

Les primeres activitats a les oficines de Daruma a Barcelona:

  • Nits temàtiques 日本を語る夕べ

Dirigit a aficionats al manga, l’animació i els videojocs. Un espai de tertúlia i aprofundiment sobre aspectes concrets de la societat, la història i la iconografia japonesa. En sessions conduïdes per un sempai, que s’encarrega de preparar punts clau de conversa (anunciats prèviament a l’Espai Daruma Virtual) i recursos de manga i animació entorn al tema que es tracta. robots_espaidarumaEl primer tema “Robots” Dijous 9 d’Abril de 19h a 21h, amb el sempai Oriol Estrada Rangil (Capitán Urías). Primera sessió GRATUÏTA, places limitades. Inscripcions a [email protected] Es faran un total de 7 sessions cada dijous a setmanes alternes.     NihongoClasses de Japonès – trimestre de primavera 2015 A partir del dimarts 7 d’abril començaran les classes amb estudiants de nivell zero, per a persones sense coneixements previs, on aprendrem els sil·labaris hiragana i katakana, els primers kanji i estructures bàsiques. Horaris: Dilluns i Dimecres de 19:30h a 21h. Dimarts i Dijous de 17:15h a 18.45h vero_espaidarumaAmb les professores: Vero Calafell i Akiko Kawauchi Matrícules a [email protected]   Classes de Japonès per objectius: • TRADUCCIÓ 翻訳講座 Per a estudiants i ex-estudiants de traducció, intensiu de traducció de manga / animació / pel·lícules amb textos reals: contes, fragments de novel·la, manga i guió audiovisual d’animació i cinema. Amb la sensei Vero Calafell.

Dilluns de 17 a 18:30h Del 13 d’abril al 29 de juny Nivell mínim: Noken 3 o equivalent Per matrícula o més informació: [email protected]

• MANTENIMENT 日本語力維持講座 Post estada al Japó / post estudis / post examen oficial • BUSINESS ビジネス日本語 Per a empresaris que tenen o volen establir una relació amb partners japonesos • MANGA 漫画で日本語 Per a persones que volen fer específicament lectura de manga i aprendre les particulars del llenguatge col·loquial del manga. Cal tenir estudis de nivell mig. • akiko_espaidarumaCONVERSA 会話講座 Per a persones amb un interès específic a potenciar l’oral, també més enllà de les possibilitats que ofereix una classe convencional. Cal tenir estudis de nivell mig. • VIATGE 旅行の日本語Per a persones que tenen previsió de viatjar al Japó, les bases de l’escriptura i fraseologia bàsica de viatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *