Categories
Agenda Cultura japonesa Reportatges

Crònica d’una nit amb Tokyo Ska (juliol 2015)

Tokyo Ska Paradise Orchestra 2015Tres anys després tornàvem a ser a la Sala Apolo pel final de la gira europea dels mítics Tokyo Ska Paradise Orchestra; una banda amb més de 25 anys d’història i reconeixement internacional dalt dels escenaris. El dimarts 21 de juliol al vespre la banda toquiota tornava a la Sala Apolo de Barcelona (l’última vegada va ser l’estiu de 2012) per oferir un potent i enèrgic directe gràcies a la promotora Radiation tours. . Tokyo Ska Paradise Orchestra 2015 Sala ApoloL’espectacle va durar gairebé dues hores i va deixar a tot l’entregat públic un agradable gust a nit d’ska-jazz per refrescar la calor de l’estiu. Els 9 integrants de la banda presentaven les cançons de l’àlbum-recopilatori The Last’ durant el TSPO EURO TOUR 2015 . Des de Japanzonecat vam fer algun video exclusiu com la presentació d’ Atsushi Yanaka, el saxofó baritó d‘ Skapara, el qual sempre s’atreveix a parlar en català i posar-se el públic a la butxaca: Després sonava la versió de la pel·lícula el Padrino (“Godfather theme”) i van seguir altres èxits que els han fet populars i reconeixibles, com la melodia del Tetris (Peddlers) o l’homenatge a la sèrie manga “Lupin the 3rd“. Tokyo Ska Paradise Orchestra 2015 Barcelona Tampoc van faltar alguns temes explosius i propis com Ska me crazy, Down Beat Stomp, Monster Rock o Storm Rider combinades amb cançons de ritmes més suaus com “Hanafubuki – Aidaro, Ai“; un fragment en video: El repertori de bona música en japan-english; barreja de ritmes des de l’ska, el jazz, el rock, el pop, el regaae o l’electrònica en una sala on comparteixen bones energies i asseguren que se senten com a casa. ????????????? Cada un dels 9 integrants de la banda s’encarrega de mostrar el seu potent ritme i combinant-ho tot plegat amb els diversos instruments. tokyo ska_2015 Aquests són els protagonistes:

  • Trompeta: Nargo
  • Trombó: Kitahara Masahiko
  • Saxofón tenor: Gamo
  • Saxofó baritó: Atsushi Yanaka
  • Teclats: Oki Yuichi
  • Guitarra: Kato Takashi
  • Baix: Kawakami Tsuyoshi
  • Percussió: Ohmori Hajime
  • Bateria: Motegi Kin-ichi

  Cap al final del concert el públic va aplaudir efusivament la banda, que ho havia donat tot dalt de l’escenari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *