Categories
Cultura japonesa Notícies

XIII Festival Àsia

XIII Festival AsiaDel dijous 18 al dimarts 23 de setembre Àsia s’acosta a Barcelona per donar a conèixer tot la seva esplendor i màgia. Podrem gaudir de multitud de propostes que ens donaran a conèixer la cara més cultural i festiva del continent. El Festival Àsia torna altre cop de la mà de Casa Àsia. El recull de les activitats relacionades amb Japó són: Dimarts 23 de setembre :

  • Espectacle “Jazz in Japan” amb Masahiko Satoh i Akiko Uesugui. (Entrades esgotades)

Dimecres 24 de setembre ( Un dia a l’Àsia):

  • Espectacle de Ninjutsu. A càrrec del Bujinkan Dôjô. A les 11.45 i 17.45 h. Plaça Joan Coromines, escenari tradicions.
  • Kamishibai kamishibai. Forma de contar contes tradicional al Japó amb cal•ligrafies i manga. Amb Ruth Martínez, Antonio Plazas, Mitsuko Fukui i Norma Editorial. A les 11.30 i les 15.00 h. Plaça Joan Coromines.
  • Carpes de menjar Asiàtic. Plaça Joan Coromines. De 11:00h a 21:00h.
  • Kiwi & The Papaya Mangoes. Concert de JPop. A les 20 h. Plaça dels Àngels.

Us recomanem de visitar la pàgina oficial del festival per estar al dia de totes les activitats, les entrades que es venen i tot el que es farà en el ja tradicional “Un dia a l’Asia” ( dimecres 24 de setembre).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *