Categories
Agenda Cultura japonesa Entrevistes

‘Les veus de l’ànima’ documental de doblatge

logo-veusdelanimaeAquesta setmana s’ha estrenat a la xarxa LES VEUS DE L’ÀNIMA un documental sobre el doblatge de l’anime a Catalunya, explicat per diverses veus que participen activament. Molt recomenable ja que es pot veure online des de Vimeo de manera gratuïta i descarregar-lo. Felicitats a tot l’equip per un treball fet amb molta passió i ànima! LES VEUS DE L’ÀNIMA és el treball de fi de grau de dos estudiants de comunicació audiovisual de l’UAB que es dediquen a fer conéixer de primera mà sobre el doblatge d’anime en català amb entrevistes a actors i actrius de doblatge, un lingüista i una traductora/intèrpret de japonès. veus_de-lanima El documental d’hora i mitja es pot veure al canal del documental a Vimeo Des de zonajaponesa.com felicitar a tot l’equip per un documental fet amb molta passió i ànima! En podeu trobar més informació als canals oficials: a la web Les veus de l’ànima,

Una resposta a “‘Les veus de l’ànima’ documental de doblatge”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *