Categories
Agenda Cultura japonesa

6è Hikari, fira de cultura japonesa a Reus

Hikari2014Un any més, el dissabte 6 de setembre l’Associació Amakuni organitza la sisena edició de Hikari, fira de la cultura japonesa a Reus. Aquesta fira inspirada en els festivals d’estiu japonesos (natsu matsuri), ofereix un tast de cultura japonesa des de les diferents vessants: cultural, gastronòmica, art tradicional, joc i estands comercials i lúdics, amb torneigs de videojocs, tallers, demostracions i espectacles, venda de menjar o articles de 2ª mà. Entrada lliure. Dissabte 6 de setembre | Hikari, VI Fira de la Cultura Japonesa Dissabte 6 de setembre de les 11 del matí a les 11 del vespre Lloc: espai cultural La Palma de Reus Aquesta fira inspirada en els festivals d’estiu japonesos (natsu matsuri), ofereix un tast de cultura japonesa des de les diferents vessants: cultural, gastronòmica, art tradicional, joc i estands comercials i lúdics, amb torneigs de videojocs, tallers, demostracions i espectacles, venda de menjar o articles de 2ª mà. Entrada lliure. Hi haurà un pachinko infantil fet de fusta amb el Mazinger Z com a motiu principal de la decoració. Entrada gratuïta.

Per Godai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *