Categories
Anàlisis

CROWS

crows5L’Alf (Gràcies!) ens presenta un anàlisi de CROWS de Hiroshi Takahashi (26 toms, mensual), Crows és un manga d’èxit del Japó dels anys 90 amb més de 32 milions d’exemplars venuts.
El primer tom arriba per fi a les llibreries especialitzades de mans d’ ECC Ediciones.

.
CROWS és un manga shonen de comèdia i acció que va ser publicat per la revista Monthly Shōnen Champion entre 1990 i 1998.

El manga consta de 26 volums i dues adaptacions en pel·lícules d’imatge real CROWS zero (2007) i CROWS zero 2(2009) dirigides per Takashi Mike, mestre del cine d’acció Japonès; les dues pel·lícules van arribar al mercat del DVD  per la distribuïdora Mediatres Studio.
CZ1“Lluitar m’agrada el triple que portar uniforme, no és millor que t’odiïn per ser un corb que esta tancat com un ocell?”

Un protagonista macarra?

Harumichi Bouya és l’estudiant nou a l’escola masculina Suzuran, un institut ple de delinqüents on el dia a dia és una lluita constant per aconseguir el domini de l’institut.
crows_1_ecc
En el primer volum en Harumichi ens demostra els seus dons per a la lluita i descobrirem el temible institut Suzuran (institut dels corbs). Amb una força de mil dimonis i motivat exclusivament per tal de conèixer la germana del seu company de classe ens demostrarà que esta disposat a complir el seu objectiu caigui qui caigui.

L’edició que ha realitzat ECC permet una fàcil lectura a l’ estil oriental, amb un format rústic de 200 pàgines amb blanc i negre i amb un preu de 6,95€ considerablement econòmic tenint en compte l’edició que ens ofereix l’editorial.

La publicació de l’obra serà mensual.

crows2Una aposta interessant de mans de ECC Ediciones, editorial centrada especialment en còmics de DC (Batman, Superman entre molts d’altres) que en aquesta ocasió ha permès que arribés a les nostres prestatgeries.

^Pròxima publicació: Juny 2014 Crows 2 (de 26) de Hiroshi Takahashi – Mensual – 6,95€ /tom

CROWS. Amb aquesta interesant proposta ECC amplia el seu extens catàleg amb les primeres obres del país del sol naixent que encara no havien tingut l’oportunitat d’arribar a casa nostra.

Nova línia manga amb edicions d’ ECC Ediciones

web ECC amb els títols manga publicats

Per Godai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *