Categories
Notícies Novetats manganime: còmic i DVD

ECC i noves edicions manga

cancion_apolo_ecc ECC Ediciones és un editorial dedicada principalment al còmic americà de DC i Vèrtigo, però, a partir del maig  inauguren una nova línia de manga amb dos títols: el volum únic La canción de Apolo d’ Osamu Tezuka, i la sèrie Crows de Hiroshi Takahashi.

Pel 2014 el seu catàleg s’amplia amb 6 llicències manga, una selecció de títols destacats per la temàtica jove i adulta. Us expliquem informacions sobre formats, preus, periodicitats i dades de llançament.

.

Informació de la nota oficial i de la web oficial d’ ECC Ediciones

Nota genèrica: S’ha optat pel sentit de lectura oriental, per respectar al màxim el treball dels autors i donar la major difussió possible per mitja d’edicions cuidades i econòmiques.

.

El debut de la línia manga serà coincidint també amb el Saló Internacional del Còmic de Barcelona (15-18 de Maig)cancion_apolo_ecc

Volum únic de 544 pàgines, encuadernat en rústica
Format kanzenban (14,8×21 cm)
Preu de 25€
A partir del 30 d’Abril

El llamado Dios del Manga es el artífice de una pequeña joya hasta ahora inédita en España, que cuenta la historia del problemático Shogo, joven que descubrirá el significado del amor a través de una serie de experiencias extrasensoriales.

crows_1_ecc

  •  Crows 1 de Hiroshi Takahashi

26 toms, encuadernat amb rústica i sobrecobertes
Format tankoubon (11,1×17,7 cm)
Preu de 6,95€ cada tom
A partir del 30 d’Abril
Mensual

Adaptado al cine por el personalísimo Takashi Miike.
La obra está centrada en Bouya Harumichi, que recién llegado al Instituto Suzuran tendrá que enfrentarse a las bandas de criminales y matones juveniles que campan a sus anchas en dicho centro.

 

  • Hanzō, el camino del asesino 1 (reedició) i 5 (nou) de Kazuo Koike & Goseki Kojima

hanzo_m_mSETEMBRE
10 toms, encuadernat amb rústica i sobrecobertes
Format tankoubon (11,1×17,7 cm)
Preu de 11,95€ cada tom
Mensual

Reedició dels quatre primers toms alternats amb els nous volums, així setembre sortirà l’1 i el 5, octubre el 6, novembre el 2, desembre el 7 i així successivament.

Hanzō, de Kazuo Koike & Goseki Kojima (El lobo solitario y su cachorro) está ambientada en el S. XVI, relata la vida del legendario ninja Hattori Hanzō y su relación con el shōgun Tokugawa Ieyasu.
>> En 2009 esta obra comenzó a publicarse en España de la mano de otra licenciataria, cancelándose la edición en su cuarto tomo.

 

 

  • kawaitesourou_m_mKawaite Sourou de Kazuo Koike & Goseki Kojima

SETEMBRE
8 toms, encuadernat amb rústica i sobrecobertes
Format tankoubon (11,1×17,7 cm) de 256 pàgines
Preu de 9,95€ cada tom
Bimestral

Serie de ambientación histórica que nos remontará a los tiempos del shogunato de Tokugawa Yoshimune.

 

 

BlackParadox_m

  • Black Paradox de Junji Ito

JUNY
Volum únic de 248 pàgines, encuadernat amb rústica i sobrecobertes
Format tankoubon (12,8×18 cm)
Preu de 9,95€

Tintes sobrenaturales protagonizado por un inquietante grupo de personajes aparentemente decididos a poner fin a sus vidas. El terror también tendrá cabida en nuestro catálogo de manga, que contará con la presencia de uno de los maestros del género: el mismísimo Junji Ito (Uzumaki).

 

  • Gyo 1 de Junji Ito

SETEMBREGyo_m_m
2 toms, encuadernat amb rústica i sobrecobertes
Format tankoubon (12,8×18 cm) de 208 pàgines
Preu de 7,95€
Mensual

Relata las desventuras de una joven pareja cuyas vacaciones son interrumpidas por extrañas criaturas marinas. Adaptada en 2012 en forma de anime.

.

Això és el futur del catàleg manga de ECC Ediciones, sis obres que són l’inici d’una nova línia de l’editorial. Des de zonajaponesa.com desitjar-los una bona acollida al mercat del manga!

10 respostes a “ECC i noves edicions manga”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *