Categories
Novetats manganime: còmic i DVD Saló del Manga Barcelona

Presentació de novetats de Media3 Estudio

OLYMPUS DIGITAL CAMERADurant el Saló del Manga 2014, Àlex Fernàndez (Media3 Estudio) va presentar les interessants edicions en DVD i Blu-Ray de les pel·lícules presentades per la distribuïdora. Les novetats de l’últim trimestre del 2013 amb les pel·lícules d’animació The Fake (Korea), Buda 2 basada en el manga d’Osamu Tezuka i la pel·lícula a imatge real Nicky, la aprendiz de bruja basada en la novel·la d’on Miyazaki va crear la seva versió anime. Totes les edicions tenen àudio en català. Pel 2015, hi ha novetats confirmades des del Japó, Lupin the Third, Rurouni Kenshin 2 i 3, Outrage Beyond, Crows 3, i de Korea, Han Gong-ju i La chica satélite y el chico vaca.   Les darreres novetats que han portat al mercat del cinema asiàtic han estat: cartell thefakeThe Fake. Pel·lícula d’animació coreana d’estil diferent del convencional; va dir que els coreans tenen una manera de fer trames diferents, d’una forma més fosca que els japonesos.

  • The Fake DVD – 13,30€
  • The Fake BD – 16,35€ Idiomes 5.1 Català, Castellà, Coreà i subtítols en Castellà Any 2013 Durada: 101 minuts

La pel·lícula dirigida per Yeon Sang-ho va ser la millor pel·lícula d’Animació al Festival de Cinema de Sitges 2013 i seleccionada per l’Acadèmia de Cine de Corea del Sud per competir a l’Òscar a la millor pel·lícula d’Animació.

Sinopsi: En un pequeño pueblo de Corea del Sur que está a punto de ser inundado por la construcción de una presa, los habitantes han caído bajo el hechizo de un carismático pastor evangelista, Sung Chul-woo, quien les ha prometido un nuevo hogar y un lugar en el cielo a cambio de sus ahorros. ‘ The Fake ‘ estrenada als cinemes el Maig de 2014

Tràiler:   buda2Buda 2. Animació japonesa clàssica, basada en el manga d’Osamu Tezuka. Segueix el camí cap a la il·luminació del príncep Siddharta, que el portarà a ser Buda. Obra imprescindible produïda per la Toei, dos anys després de la primera part. Encara falta la tercera i última part; la Toei ja hi està treballant.

  • Buda 2: Camí a la Il·luminació DVD – 13,30€
  • Buda 2: Camí a la Il·luminació BD – 16,35€ Idiomes 5.1 Català, Castellà, Japonés i subtítols en Català, Castellà Any: 2014 Durada: 85 minuts

Hace 2500 años , Siddhartha nació en el Reino de Shakya de la India, pero renuncia a su posición como Príncipe heredero para poder descubrir el mundo por sí mismo. En esta nueva etapa de su viaje hacia la iluminación conocerá a nuevos compañeros, como Assaji, un extraño muchacho que puede predecir el futuro, o Dhepa, un monje con un solo ojo.

Tràiler:   nicky_m3– Durant el Saló del Manga (i a la venda a partir del 19 de novembre), Nicky, l’aprenent de bruixa. La pel·lícula a imatge real basada en el llibre d’on Hayao Miyazaki va crear la seva versió d’anime. El director de la pel·lícula, Takashi Shimizu, només havia fet pel·lícules de terror (com “La maldición”) i ha decidit canviar de gènere… coses de la paternitat…

  • Nicky l’aprenent de bruixa DVD – 13,30€
  • Nicky l’aprenent de bruixa BD – 16,35€ Àudio 5.1 Català, Castellà, Japonés i subtítols en Català, Castellà Any: 2014 Durada: 109 minuts

Disponible també en VOD (video on demand) per plataformes de cinema online legal com Filmin, Wuaki.tv, Nubeox, CANAL+ Yomvi.

Como manda la tradición de las brujas, al cumplir los 13 años, Nicky se ve obligada a abandonar su hogar durante un año entero para desarrollar al completo sus poderes y aprender a usarlos para ayudar a los demás. Montada en su escoba voladora y acompañada por su fiel gato Jiji, Nicky pondrá rumbo a Koriko, un pequeño pueblo costero.

Tràiler:   – Per finals d’any (a partir del 3 de desembre), hitoshimatsumoto3Big Man Japan + Symbol + Scabbard Samurai és la trilogia essencial de Hitoshi Matsumoto. Per qui no conegui Matsumoto és un director i còmic molt famós al Japó. Fa programes d’humor a la televisió, com feia Kitano en la seva època d “Humor Amarillo” i, com ell, ha passat a dirigir pel·lícules. A les pel·lícules l’ humor és molt surrealista.

  • Pack trilogia Big Man Japan + Symbol + Scabbard Samurai de Hitoshi Matsumoto + llibret exclusiu – € Àudio en Espanyol, Japonès i subtítols en Espanyol

Per l’ocasió s’ha creat una web on ampliar informació sobre la filmografia de les pel·licules de Hitoshi Matsumoto: Big Man Japan (2007); Symbol (2009); Scabbard Samurai (2011).

Tràiler:  

De cara al 2015,

Hi ha aquestes novetats confirmades: hangong-juHan Gong-ju (Princesa). Òpera prima del director coreà Lee Su-jin i també de la noia protagonista com el seu primer paper principal. Pel·lícula coreana de baix pressupost, però amb un guió ple de girs i que retrata la part més fosca de la societat coreana. Es vol porta al cinema i editar a la primavera de 2015. – La chica satélite y el chico vaca. Pel·lícula d’animació coreana, amb un humor i surrealisme que s’acosta a l’estil japonès, fins i tot a l’humor “canyí” espanyol, amb personatges histriònics i amb bromes escatològiques.

Va guanyar el Premi a Millor Pel·lícula d’Animació al Festival de Cinema de Sitges 2014

Lupin the Third. Pel·lícula que per primera vegada adapta aquest personatge a imatge real. Ha tingut un gran èxit al Japó i també al Festival de Sitges 2014. Com és natural amb Lupin, el film està ple d’acció, aventura i humor. S’està buscant data per estrenar-la al cinema i editar a la primavera de 2015 (suposadament per abril en motiu el Saló del Còmic 2015). – Rurouni Kenshin 2 i 3 (Infierno en Kyoto i El fin de la Leyenda). Les dues pel·lícules d’imatge real basades en un manga ja clàssic i es va fer el rodatge simultani i s’han estrenat en diferents moments del 2014 al Japó. Al Festival de Cinema de Sitges hi va haver una sessió marató i les entrades es van esgotar en poques hores. Intentaran tenir les edicions apunt per l’abril en motiu del Saló del Còmic de Barcelona 2015.

La primera pel·lícula de la sagaKenshin, el guerrer samurai està editada per Media3 <<<Anàlisis

lupin.kenshin.satellitegirl outragekit– Outrage Beyond (2012) de Takeshi Kitano, torna durant el 2015 arribarà la segona part del thriller de yakuza (màfia japonesa) en una guerra entre famílies rivals i, novament protagonitzada pel polifacètic Kitano.

Kitano i edicions“Outrage” la primera part està editada per Media3 Studio >> Anàlisis

 

Com a sorpresa,

crows_ExplodeHan anunciat una llicència molt esperada: – Crows 3 Explode. Tercera part amb alguns personatges que es mantenen de les pel·lícules anteriors (editades també per Media3 Studio), però comencen una història nova amb més acció i més macarres. Segurament podran editar-la pel Saló del Manga 2015.

CZ1Anteriorment hi ha les adaptacions en pel·lícules d’imatge real CROWS zero (2007) i CROWS zero 2(2009) dirigides per Takashi Mike, mestre del cine d’acció Japonès, que van ser distribuïdes en DVD per Media3 Studio.

CROWS és el manga original de Hiroshi Takahashi (26 toms, edita ECC Ediciones).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *