Categories
Agenda Cultura japonesa Notícies

Stand by me Doraemon, 19 de desembre al cinema

standbyme_DoraemonLa nova pel·lícula de Doraemon: Stand by Me s’estrena als cinemes de tot el país el proper divendres 19 de desembre de 2014, les projeccions en català es podran veure a més de 50 sales de cinema de tot Catalunya i Illes Balears. Aprofitant la campanya de nadal, Doraemon torna per celebrar el 80è aniversari de Fujiko F. Fujio, els creador de la sèrie, i, la pel·lícula està feta amb la tecnologia 3D CGI (no cal utilitzar ulleres). A on? Vic, Blanes, Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Lleida, Tarragona…consulta-ho a la notícia i al teu cinema més proper!     Municipis on es pot veure:

Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Gavà, Sant Vicenç dels Horts, Sabadell, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Granollers, La Garriga, Vic, Manresa, Olot, Girona, Salt, Figueres, Roses, Palamós, Mataró, Blanes, Platja d’Aro, El Masnou, Arenys de Mar, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Abrera, Sant Andreu de la Barca, Vilafranca del Penedès, Calafell, Tarragona, Valls, Vila-seca, El Vendrell, Tàrrega, Lleida, Alpicat, Amposta, Palma de Mallorca, Manacor, Maó (Menorca), Eivissa… i moltes altres sales; consulteu-ho a Cinema en Català

Estrena a Cinemes el 19 de desembre,
  • stand by me -19desembreStand by me Doraemon 3D Director: Takashi Yamazaki Durada: 95 minuts Any: 2014

El setembre de 2014 es van celebrar els 20 anys de la primera emissió de Doraemon a la televisió de Catalunya (979 episodis doblats i 26 pel·lícules). Aquesta pel·lícula també celebra el 80è aniversari de Fujiko F.Fujio, creador de la sèrie.

5 milions d’espectadors japonesos han vist aquesta pel·lícula amb una innovadora i novedosa tecnologia 3D CGI (que permet veure l’imatge 3D sense utilitzar ulleres). El grup musical Fiver interpreta el seu primer single Stand by Me, escollit per la música oficial de la nova pel·lícula de Doraemon.

Web oficial Doraemon World

Sinopsi:

En aquesta ocasió, la trama del film ha estat construïda a partir d’una selecció d’episodis clàssics i abraça des de la primera trobada de Nobita i Doraemon. Un dia, Nobita rep la visita de Sewashi, un nen que assegura és el seu rebesnét del segle XXII. En Sewashi, explica a en Nobita que, si continua com fins ara, el seu futur i el dels seus successors serà un desastre i li deixa el seu robot Doraemon perquè l’ajudi a tenir una vida feliç. Amb la condició que, quan ho aconsegueixi, en Doraemon se n’haurà de tornar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *