Categories
Cultura japonesa Nit Manga Vic

“Nit Manga” a Any dual Espanya-Japó

logo_400JpSpSabieu que… la Nit Manga 10 té el reconeixement internacional i forma part del programa d’activitats oficials de l’Any Dual Espanya-Japó, que commemora el 400 aniversari de les relacions entre països.

Podeu trobar-ho al calendari d’activitats de la web oficial.

.

També estem al calendari del Consulat General del Japó a Barcelona

Tot un honor i aprofitem per donar les MOLTES GRÀCIES a la Natàlia Mazarredo del departament de Cultura del Consulat General del Japó a Barcelona i el Sr. Kenichi Yamaguchi, de l’equip operatiu del registre d’activitats de l’any “Dual Espanya-Japó”.

Per saber més sobre el 400 aniversari:

400 aniversari de les relacions entre Japó i Espanya

nitmanga10_partNIT MANGA 10

La nit temàtica del dissabte 16 de novembre amb projeccions d’episodis de sèries i sorteig de còmics i DVDs, compta amb col·laboradors locals, nacionals i amb les principals editorials de manganime del país.

El programa d’activitat Nit Manga 10 inclou propostes culturals a la ciutat de Vic, del 6 al 30 de novembre zonajaponesa.com apropa la cultura del Japó amb exposició, tallers, contacontes, xerrades, presentació llibres, Nit Manga 10 i concert.

La Nit Manga té lloc a la ciutat de Vic des del 2006, una proposta jove per conéixer més Japó a través del manga i la cultura japonesa.

Tota la informació a Nit Manga Vic

 Cartell + Programa activitats Nit Manga 10

Facebook event Nit Manga 10 – dissabte 16 de novembre

Per Godai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *