Categories
Agenda

Taller “Sushi para valientes”

Ja tens una mica de destresa amb el sushi i vols fer un curs de 3 hores per anar una mica més enllà? Aquest curs és ideal per tu.

sushivalientesEl taller de sushi per a valents és un taller avançat on es practicarà amb elaboracions més precises i sofisticades de sushi. Es dedicarà més temps a la cocció i preparació de l’arròs i al tall de peix, donant a cada participant la seva pròpia peça per practicar en els talls. S’utilitzaran tècniques més precises com el yubiki i el shimesaba i s’elaboraran tipologies més variades de sushi: makis, Gunkan, nigiri i oshisushi (sushi premsat).  És un taller pràctic en què es cuinarà entre tots els aprticipants. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes, degustació amb vi i refrescos i material didàctic per a què es pugui repetir a casa. Durant el taller s’aniran degustant les receptes que es prepararan, amb els millors productes de mercat de la Boqueria.

El taller va adreçat en principi a participants que ja es defensin amb el sushi. Si no se n’ha fet mai, es pot participar en el taller encara que es veuran tècniques i elaboracions més avançades i que requereixen més destresa.

 

.

Preu: 55 €

On: La Patente. C/Villaroel 123 de Barcelona.

Data: Dissabte, 9 de novembre 2013

Horaris: 19:30-22:30 (3 hores aprox)

Organitza: La Patente

Inscripcions i pagament: A les oficines de l’organització o mitjançant la web de La Patente

Si vols aprofitar per repassar els tipus de sushi que es mencionen en la descripció del curs, pots refrescar amb aquest article de zonajaponesa.com sobre el sushi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *