Categories
Agenda Nits de Cinema Oriental Vic

Ara és l’hora de… Nits de Japó

afrotanakaDes de dimarts a Vic es respiren aires asiàtics que fan delícies als aficionats de les nits de cinema oriental. Ara és l’hora de Japó.
Aquest dijous 11 de juliol a partir de les 9 del vespre la Nit de Japó: sopar japonès + exhibició de Tai-txi + ‘Afro Tanaka’ una comèdia basada en un manga.
I també cada dia a les 10 del matí, les Matinals a les Nits amb Japó Animat, Friends, Wolf Children (imprescindible) i Ultraman Saga.
Una nova ocasió per gaudir de bon cinema a la fresca o a l’espai ETC.
Continuen les nits 10!
.
Categoria: Nits de Cinema Oriental Vic
A continuació el programa del dijous 11 de juliol:

Lloc: Bassa dels Hermanos

A les 21h
menuJP11juliolSOPAR JAPONÈS
Menús a preus populars.

Combinaci´de peix cru i plats típics de la gastronomia japonesa. Sushi de salmó, unagi sushi (anguila cuita amb soja), maguro sushi (tonyina fresca), ebo sushi (gambes), maki moriawase (rotllets d’arròs i peix cru), yakitori (broqueta de pollastre), yakisoba (fideus ramen amb verdures i làmines de bonitol), gelat de te verd.


A les 21:30h
Exhibició de Tai-txi

L’escola L’Indret ofereix  una exhibició de tai-txi-txuan, art marcial xinesa amb més de 1.500 anys d’història i que es basa en els principis taoistes i els coneixements terapèutics. El qui la practiqui, aconseguirà la flexibilitat d’un nen, la força d’un llenyataire i la tranquil·litat d’esperit d’un savi.

A les 22h
Pel·lícula
AFRO TANAKA
Lloc: Bassa dels Hermanos

afrotanaka2Afro Tanaka’  Japó , 2012 / Direcció: Daigo Matsui / Repartiment: Shota Matsui, Nozomi Sasaki, Kei Tanaka, Kaname Endo / Idioma: japonès (v.o.s.c.) / Durada: 114 min. / Distribuïdora: Happinet

Un jove amb un pentinat afro s’enamora per primera vegada a la seva vida. La seva inexperiència amb les dones serà suplerta per l’ajut dels seus amics, que sembla que tenen el pla perfecte.
Una hilarant adaptació del famós manga de Masaharu Noritsuke, convertida en la comèdia japonesa més taquillera del 2012, i ha originat una sèrie televisiva.

A les 24h

Lloc:  La Jazz Cava

Concert 10è Aniversari
GUILLEM ROMA i la Camping Band Orchestra
(Asian Version)

El músic osonenc i nitòman Guillem Roma, acompanyat d’una variada i sempre canviant Camping Band Orchestra, ens traslladaran als evocadors paisatges del cinema oriental a través de la música. Entre el repertori d’Oxitocina, el seu últim disc, hi trobarem melodies que recorden l’imaginari de Wong Kar-wai o els estudis Ghibli.
Amb influències balcàniques, ecos mexicans, bona sintonia, escenaris màgics i elegància Guillem Roma s’ha consolidat com una de les noves propostes del panorama musical de casa nostra.

Continuen les Matinals a les Nits

Cada dia a les 10:00, Espai ETC. Entrada gratuïta,

Dijous 11 de juliol,

JAPÓ ANIMAT · Selecció de curts
(Japó, diversos anys)
japo_curts1Idioma: Sense diàlegs
Durada: 60 min.

Més enllà del reconegut anime japonès, que ha arriba a casa nostra en múltiples formats, hi ha una animació japonesa d’autor, de caràcter més independent, que destaca per la seva força visual i la seva originalitat tècnica i narrativa. En aquest programa de curtmetratges, pensat per a nens i nenes, gaudirem d’històries tendres i fascinants que faran volar la imaginació i que trencaran tota mena de barreres.
Coneixerem alguns treballs d’autors de prestigi com Osamu Tezuka o Koji Yamamura, combinats amb els de joves com Ishida Hiroyasu o Yuta Sukegawa. Aquests films destaquen per la seva extrema sensibilitat i tendresa a l’hora d’explicar històries.

Sessió oferta per El meu primer festival

.

Divendres 12 de juliol,

FRIENDS aventura a l’illa dels monstres
(Japó, 2012)
friendsIdioma: japonès (versió doblada al català)
Durada: 95 min.
Distribuïdora: Selecta Visión >> Friends, estrena als cinemes

Hi ha una illa, mar endins, que està envoltada sempre per la boira on hi viuen uns terrorífics monstres. És prohibit acostar-s’hi, però un nen humà, en Kotake, es perd i va a parar en aquest lloc.
Adaptació d’una popular novel·la infantil japonesa en aquesta deliciosa comèdia d’aventures, amb força connexions amb la cinta de Pixar Monstres, SA.

.

Dissabte 13 de juliol,

WOLF CHILDREN  (Japó, 2012)
nits_wolfchild2Idioma: japonès (v.o.s.e.)
Durada: 117 min.
Distribuïdora: Selecta Visión

Hana s’enamora d’un noi que acaba d’arribar a la universitat. Un dia li revela que és un home llop, l’últim individu de la raça nipona de licantrops. Commocionada, la Hana el convida a viure amb ella. Un any més tard, la noia queda embarassada.

El director de la imprescindible Summer Wars ens presenta un al·legat en defensa de la natura. I ho fa de la manera més original possible, amb una dona decidida a perpetuar l’espècie dels licantrops. Elegant, propera al cinema de Miyazaki en molt sentits, Wolf Children és una petita obra d’art.

 

Diumenge 14 de juliol,

ULTRAMAN SAGA (Japó, 2012)
ultramanIdioma: japonès (v.o.s.c.)
Durada: 90 min.
Distribuïdora: Tsuburaya

Som al futur, la Terra queda arrasada per l’acció d’una raça invasora extraterrestre. La Força de Defensa Terrestre, juntament amb un grup de supervivents, aconsegueix contactar amb Ultraman Zero perquè s’enfronti als alienígenes en una batalla interdimensional.Realitzada per commemorar el 45è aniversari d’Ultraman, aquesta pel·lícula reuneix per primera vegada als vuit ultramans en una superproducció que va assolir el 4rt lloc de la taquilla nipona del 2012.

 

 

Sessió golfa de Japó

Dissabte 13 de juliol, 24:00h, Cinema Vigatà

rapezombie3Rape Zombie 1 i 2 ( +18 anys).
Japó , 2013 / Direcció: Naoyuki Tomomatsu / Repartiment: Asami, Yui Aikawa, Alice Ozawa, Maki Aoyama, Saya Kobayashi / Idioma: japonès (v.o.s.c.) / Durada: 70 + 70 min. / Distribuïdora: Happinet

   A més a més, durant les pel·lícules, sorteig del manga 1 i 2 de la sèrie I am a Hero editat per Norma Editorial. La història d’un autor de còmics de 30 anys neuròtic i fracassat que es veurà immers en un apocalipsi zombi.

Rape Zombie 1, es va poder veure l’any passat. Del director d’EROTIBOT i VAMPIRE GIRL VS FRANKENSTEIN GIRL (projectades en anteriors edicions de les Nits), Els zombis calents nipons tornen a abaixar-se els pantalons en una saga farcida de sang, fetge i erotisme no recomanat per a menors de 18 anys.

 

 

Bona continuació de les Nits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *