Categories
Agenda Cultura japonesa

Exposició ‘Els Habitants del Bosc’

expo_hdbAquest dimarts 21 de maig s’inaugura l’ exposició “Els Habitants del Bosc” de l’artista Yoko Kataoka que tindrà lloc a Akashi Gallery (c/Rosselló 197, Barcelona) fins el diumenge 9 de juny.

En la inauguració, a les 19h, Lectura de poesia de Kenji Miyazawa (gratuït)  i a les 21h, Sopar Menú del Bosc, a càrrec de Toshie Nagashima. Cuina macrobiòtica apta per vegetarians. Places limitades, cal reserva prèvia (20€ per persona).

Per a reserves a Akashi Gallery:  93 125 08 77, [email protected] Toru&Tina
Més informació i detalls a la web oficial: http://elshabitantsdelbosc.carbonmade.com

‘Els Habitants del Bosc’ de Yoko Kataoka.

Sobre l’artista:

Sóc de ciutat. Tot i que des de l’estiu passat visc en una casa al mig del bosc amb la meva parella, una gata, un gos, tres gallines i un gall. Tots els dies comencen amb el cant del gall i serveixo el menjar a totes les bèsties abans d’esmorzar. Fins i tot atenc als ocells silvestres, que canten a canvi d’una mica de pa al seu plat.

Anem a buscar aigua a la font, escalfem la casa amb llenya, fanguem la terra amb la fanga, cuidem l’hort i el jardí, fem compost, arreglem el que s’espatlla de la casa… sempre tenim feina entre mans i, mica a mica, estem aprenent a adaptar-nos, a respectar i a formar part del cicle de la natura.

Aquesta exposició intenta portar l’aire net del bosc a les persones que viuen a la ciutat. Especialment a aquelles que tenen un estil de vida estressant, com jo mateixa abans. M’agradaria que les ajudi a relaxar-se, les animi i les tranquil·litzi. Fins i tot desitjo que les netegi per dins, mentre escolten poesia, mengen bo i sa i miren els quadres inspirats en la natura de la que tots en formem part.

.

Per a més informació a la web oficial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *