Categories
Agenda Nit Manga Vic

Sèries Nit Manga 9

Voleu conèixer una mica les sèries que projectarem a la Nit Manga? No us perdeu aquests resums que hem fet!

.

.

.

.

.

Prince of Tennis

Ryoma Echizen , un noi de 12 anys conegut com el príncep del tenis, torna al Japó després d’haver triomfat als Estats Units. Un anime d’esports, que us farà veure el tenis amb uns altres ulls.

Nº capítols: 178

Any: 2002-2008

Distribuïda per: Luk Internacional

.

Amasando Ja-pan!

Davant l’absència d’un pa genuïnament japonès, el jove Kazuma es proposa la dificil tasca de crear un pa japonès, que sigui internacionalment reconegut tal i com ho són els pans d’alguns països Europeus. Una història carregada de bon sentit de l’humor. Mai fer pa havia estat tant emocionant!

Nº capítols: 69

Any: 2006

Distribuïda per: Luk Internacional

.

.

.

 

Moribito

Balsa és una noia guerra, una llancera, que torna a Yogo després de dos anys per tal que li arreglin la llança. No obstant diferents circumstàncies faran que comenci un perillós viatge. En aquest primer episodi descobrirem com i perquè. Si voleu aprofundir més en aquesta sèrie, en vam fer una ressenya, que podreu refrescar aquí (alerta conté algun spoiler!).

Nº capítols: 26

Any: 2007

Distribuïda per: Selecta-Visión

 

Noir

La Kirika Yumura i la Mireille Bouquet són dues noies que tenen un ofici poc convencional. En aquest primer episodi descobrirem quin és i quina relació poden tenir dues desconegudes que es troben en llocs tant llunyans com són Tòquio i París.

Nº capítols: 26

Any: 2001

Distribuïda per: Selecta-Visión

.

Samurai Champloo

Samurais a ritme de Hip hop. El destí unirà a la jove Fuu amb dos formidables experts amb la katana: Mugen un vagabund impresentable i Jin un samurai força misteriós. Un inici de festa amb molta acció.

Un anime amb el seu punt d’originalitat i un bon ritme en les històries amb tocs de comèdia i humor negre.

Nº capítols: 26

Any: 2004

Distribuïda per: Selecta-Visión

.

.

Blood-C

Una nova reinterpretació de Blood, la incansable Saya torna a agafar la seva espasa per enfrontar-se als Quiròpters. En aquest primer episodi veurem la doble vida de Saya, plàcida durant el dia i perillosa durant la nit. El disseny de personatges porta la firma de Clamp, senzillament exquisit.

Nº capítols: 12

Any: 2011

Distribuïda per: Selecta-Visión

.
.
On?
aquest divendres 16 de novembre,
a partir de les 10 del vespre,
a l’ETC de Vic

Nit Manga 9

Us hi esperem a tots!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *