Categories
Entrevistes

Exclusiva! Entrevista a Víctor García, un dels creadors del joc Fude Samurai

Us presentem una exclusiva de zonajaponesa.com! Una petita entrevista amb Víctor García, de l’empresa Osom Videogames, creadors del videojoc Fude Samurai, del qual us hem parlat recentment. Volem aprofitar per tornar a donar les gràcies al Víctor per dedicar-nos el seu temps tan amablement.

.

.

.

.

zonajaponesa.com: Dieu al vostre web que molta gent té por d’aprendre llengües exòtiques com el japonès per la seva dificultat, i que Fude Samurai pretén combinar entreteniment amb aprenentatge, per facilitar l’estudi d’aquesta llengua. Per què vau triar el japonès i no el xinès o el coreà? Sentiu una atracció especial pel Japó?

Víctor García: Tant jo com es meu soci sempre hem tingut interès per sa cultura japonesa. Fa un any i mig vaig estudiar japonès, però lo que va sorgir sa idea de fer un videojoc. Sa llengua coreana, no era una opció tant atractiva com es japonès o xinès, ja que no fan un ús sovint dels kanjis, només els fan servir per escriure es seu nom i poc més. Es xinès era una bona opció, però finalment ens varem decidir per japonès perquè ens sentim més propers a sa cultura japonesa, i a més a més tenim els coneixements per fer sa part didàctica des joc.
.
J: Quan sortirà a la venda Fude Samurai?
VG: Encara no et puc dir una data segura, però serà abans de Nadal seguríssim. Quan sapiguem una data fixa, ho farem saber.
.
J: Esteu treballant ja en el joc que inclogui els kanji del JLPT 4 o Nôken 4? (El següent nivell dels exàmens oficials de japonès)
VG: Si veiem que es projecte té bona acollida, tenim sa intenció de fer Fude Samurai fins es Nôken 1.
.
J: Quin és el vostre ídol o referent en el món dels videojocs?
VG: Hideo Kojima, a qui varem tenir sa sort de coneixer-ho a sa Game Lab.
 (Pels que no el conegueu, és el creador i director del famós videojoc Metal Gear, entre d’altres)
.
J: Teniu algun altre projecte, acabat o en ment, que tingui relació amb el Japó?
VG: Per ara, apart de Fude Samurai, no tenim cap projecte relacionat amb sa cultura japonesa. Però en es futur segur que en tindrem més 😉
.
El Víctor ens ha assegurat també que la propera setmana sortirà un nou vídeo del joc. Moltes gràcies Víctor per la teva atenció i us desitgem que tingueu molta sort amb Fude Samurai!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *