Categories
Agenda Cultura japonesa

Xerrada al Vic Japan Festival 2012

Aquest pròxim diumenge 29, a partir de les 16h, els membres de zonajaponesa.com fem una xerrada sobre “Cultura popular japonesa” en el marc del Vic Japan Festival 2 que tindrà lloc a Vic durant aquest cap de setmana. Estarem encantats de que ens acompanyeu.


Us explicarem què és la cultura popular japonesa, i parlarem breument sobre algunes de les seves manifestacions més importants, principalment el manga i l’anime, el j-pop i la moda, centrant-nos en aquest darrer cas en algunes tribus urbanes. Si us sembla interessant la temàtica i voleu assistir-hi, aquestes són les indicacions:

Dia: diumenge 29 de juliol

Hora: 16.00

Lloc: Centre Cívic Can Pau Raba

Adreça: C/ Raval cortines 21, Vic

 


Mostra un mapa més gran

 

Us hi esperem!! I gaudiu del Vic Japan Festival 2!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *