Categories
Agenda Cultura japonesa Notícies

Tanabata

De nou arriba el Tanabata i per tant els dos enamorats (Orihime i Hikoboshi) podran retrobar-se de bell nou si el temps els hi permet. Que encara no sabeu de què us parlem? Llegiu atentament aquest reportatge per posar-vos al dia!

I si ja coneixeu la història i voleu observar les dues estrelles de les quals us parlem, aquest vespre heu de mirar cap al cel i buscar la constel·lació de Lira (on hi ha Vega) i de Àguila( on hi ha Altair). Són dues de les estrelles més brillants del cel d’estiu i estan separades per la via làctia, per tant es poden localitzar fàcilment. Ara bé, penseu que us caldrà estar en un lloc sense massa contaminació lumínica, a més la lluna serà força plena, cosa que dificultarà la observació.

Observeu Vega i Altair. Captura del programa stellarium.
Planetari

 

Detall del planetari indicant la posició de Vega i Altair.

 

Tanabata no party

Per amenitzar la jornada, i com ja anunciàvem a l’agenda de Juliol, aquesta tarda a Barcelona té lloc el Tanabata no Party organitzat pel Heavenly club, amb un concert del grup White noise.

 

De 19:00 a 21:00h
Activitat gratuïta
Lloc: Casal de Joves de Les Corts: C/ Dolors Masferrer 33-35, Barcelona (L3-Les Corts)

7 de juliol, Tanabata, i que millor que celebrar-ho amb un concert deWhite Noise. No t’ho perdis, demana un desig i disfruta de la música.

Activitat gratuïta. De 19:00 a 21:00h.
Lloc: Jardins de les Infantes (Travessera de les Corts C/ Vallespir) Metro L3- Les Corts

Organitza i més informació: Heavenly

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *