Categories
Notícies

Per Sant Jordi un còmic i una rosa

Ja fa una colla d’anys que des de Japanzone proposem per Sant Jordi un regalar un còmic i una rosa, ja que considerem que el còmic té el seu lloc dins el gènere literari. Aquest any us ho preguntem a vosaltres. Quin còmic o quin manga teniu pensat regalar a la vostra parella? o quin recomanaríeu per regalar? Animeu-vos a comentar a la web o via facebook.

De part de  Japanzone, feliç Diada!

 

,

Tres recomenacions de novetats destacades del còmic en català.

Cinturó Negre-Yawara! vol. 1 de Naoki Urasawa
Col·lecció completa de 29 volums
Periodicitat Semestral – 7€ / volum

A principis de Maig de 2012 es publica el volum 18 . Situació del manga en català (actualitzat 16/01/2012

Un bon dia, en Matsuda, periodista del diari Every Sport, veu per casualitat una noia que li fa una clau de judo increïble a un lladre. La noia es diu Ginger Inokuma, una estudiant de batxillerat que té un do especial per al judo i que és néta d’en Jigorô Inokuma, que de jove havia guanyat cinc vegades el campionat de judo del Japó.
Tanmateix, ella només desitja una cosa: ser “una noia normal i corrent”. Però el seu avi insisteix sempre que un dia ha d’aconseguir la medalla d’or olímpica i el Premi de l’Honor del Poble japonès.

Edita i més informació: Glénat

Persèpolis de Marjane Satrapi
– edició de butxaca – 368 pàg. –
Volum únic – 17€

Novetat Abril 2012.

Més de deu anys després de la seva creació, Persépolis s´ha convertit per mèrits propis en un clàssic de la novel·la gràfica.
El relat autobiogràfic de Marjane Satrapi ens parla de la història d´un país, l´Iran, que encara avui dia segueix sent una referència en el món àrab. Bressol de les actuals revoltes contra els règims totalitaris, l´Iran ha protagonitzat guerres i alçaments de tota mena, i és impossible comprendre el moment actual sense conèixer la seva història.

Amb humor, sentit crític i ironia, Marjane Satrapi ens narra aquesta història, que és la seva, i que inclou des del triomf de la Revolució islàmica del 1979, les guerres contra l´Iraq i el règim dels aiatol·làs, fins a la diàspora d´iranians que van decidir abandonar el seu país a la recerca de la llibertat en les dècades del 1980 i el 1990.

Edita i més informació: Norma Editorial

.

Barri Llunyà de Jiro Taniguchi –
Volum únic – 408 pàg + 6 a color –
tapa dura – 24€ (10€ en oferta)

Qui no ha somiat de tornar a la infància? És el que li passa a aquest home madur, que, de tornada d’un viatge de negocis, fa una volta involuntària per la seva ciutat natal. En recollir-se davant la tomba de la seva mare, es veu projectat cap al passat, on torna a viure un bocí de la seva infància, però sense perdre la seva manera de ser ni la seva experiència com a adult. Per primera vegada estarà en disposició de comprendre els seus pares.

Edita i més informació: Ponent Mon

Feliç diada de Sant Jordi, entre llibres i roses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *