Categories
Agenda Notícies

Bola de Drac, torna en Goku petit

L’1 de febrer acaba “Bola de Drac Z Kai” al 3XL, però dijous 2 de febrer torna la primera sèrie de “Bola de Drac”! de dilluns a diumenge, 2 episodis cada dia a les 21:30/22:00h a la televisió i durant 2 dies a la pàgina web 3xl.cat.

La primera sèrie de Bola de Drac presenta en Goku quan és petit i les aventures que se li presenten en conéixer a la Bulma, qui acompanya en la recerca de les 7 boles de drac.

.

Nota: El dia 1 de febrer acaba BdDrac Z Kai amb el final de la saga d’en Cèl·lula (NO hi ha més episodis emesos al Japó), el dijous 2 de febrer comença Bola de drac, 2 episodis diaris de dilluns a diumenge al vespre al Canal 3XL.

Després continuaran amb Bola de Drac Z i Bola de drac GT, ja que TV3 té els drets d’emissió de totes les sèries marca Dragon Ball.

Dimecres 1 de febrer
Bola de Drac Z Kai [últim episodi]
21:30h Episodi 98: Pau per al futur ! L’esperit del Son Goku es etern !

Dijous 2 de febrer
Bola de Drac
21:30h Episodi 1: Bulma i Songoku
21:52h Episodi 2: La primera part del viatge

Manga original d’Akira Toriyama, publicat a Japó del 1984 fins al 1995.

El 1992 va ser Planeta deAgostini qui va publicar el manga en prímicia mundial, fora de Japó. El 2005 hi va haver l’edició definitiva, 34 volums en català i castellà publicats per Planeta deAgostini Cómics.

Sèries d’animació

Bola de Drac sèrie de 153 episodis (Any d’inici: 1986),
Bola de Drac Z
(291 episodis, Any d’inici: 1989)
Bola de Drac GT (64 episodis, Any d’inici: 1996)
Bola de Drac Z Kai
(98 episodis, Anys: 2010-2011)

Col·leccions completes de Bola de Drac, Bola de Drac Z i Bola de Drac GT editades en packs DVD amb àudio en català, castellà i japonès per Selecta Visión.

 

Demana un desig…

Bola de Drac l’adaptació televisiva del còmic original d’Akira Toriyama  (el pare de l’Arale i en Son-Goku) va arribar a TV3 el 15 de febrer del 1990, tot un fenomen social que va començar amb la primera emissió de Bola de drac a Catalunya; la icona del manga de tota una generació de nens, joves i adults que van creixer amb els episodis d’en Goku.
I va generar la Boladedracmania amb el tràfic de fotocòpies, dibuixos, cromos, etc.  tot allò imaginable relacionats amb la sèrie.

La darrera emissió a TV va ser el 27 de setembre del 2001 a l’etapa anterior del 3xl, i on Son Goku es va despedir amb un reportatge especial i “un fins aviat”.

Deu anys després de l’última emissió a la televisió catalana, s’han pogut reunir les set boles del drac i es compleix el desig de molts teleespectadors: retrobar o descobrir els personatges de Bola de Drac, altra vegada, en català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *