Categories
Agenda Notícies

7è concurs de dibuix manga Manlleu

Manlleu acollirà la setena edició del consolidat concurs de dibuix manga i que aquest any inclou dues modalitats: il·lustració i còmic.

Fins el dilluns 11 d’Abril podeu participar al 7è concurs de dibuix manga de Manlleu. Així que dibuixants, il·lustradors i/o guionistes d’estil manga encara hi sou a temps!

.

Dins la modalitat d’il·lustració hi trobem quatre categories: categoria A (de 0 a 7 anys), categoria B (de 8 a 11 anys), categoria C (de 12 a 17 anys) i categoria D (de 18 en amunt).
Pel que fa a la modalitat de còmic hi ha dues categories: categoria A (de 14 a 17 anys) i categoria B (a partir de 18 anys).

Per participar només s’han d’enviar les vostres il·lustracions o còmics d’estètica manga, en format DIN-A3, amb tècnica i temàtica lliure, a Arkham Studio (C/ Vendrell, 13 baixos, 08560 – Manlleu) amb el vostre nom, adreça, e-mail i telèfon de contacte a darrera.
El termini de presentació de treballs és fins el dilluns 11 d’abril de 2011.

L’entrega de premis es farà el dissabte 23 d’abril a la tarda,dins els actes de Sant Jordi a Manlleu.

Els premis són lots de manga i DVD’s, proporcionats per conegudes editorials i distribuïdores del món del manga i l’anime.

Per a més informació podeu visitar la web oficial del concurs, on trobareu les bases. També us recomanem fer una ullada a les obres presentades en edicions anteriors.

una novetat destacada, que aquest any hi ha

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *