Categories
Notícies

Món de còmics, primer aniversari

La botiga del món de còmics de Vic compleix un any de vida. Per celebrar-ho, el dissabte 19 de febrer, organitza una petita moguda per tots els fans del manga i l’anime. Si teniu ganes d’assistir-hi seguiu llegint!

Segons ens han informat es farà la gravació d’un vídeo per promocionar més la botiga i, després, tindrem una mica de pica-pica amb un sorteig manga. Per tenir millor ambientació, es demana que, qui vulgui, pot anar disfressat del seu cosplay preferit.

Tots aquells que vulguin participar en el sorteig hauran de reservar una samarreta exclusiva amb el logotip de la botiga, per tan sols 3,50€, de manera que el número de reserva de la samarreta serà el mateix pel sorteig.

Pel sorteig, podeu optar a una de les unitats descrites a continuació. Val la pena!

1 wallscroll de soul eater

1 wallscroll de Tsubasa reservoir chronicles

4 wallscrolls petits de naruto

2 wallscrolls de one piece Arabastra

1 còmic de soul eater 3

1 còmic de Bakuman 3

1 còmic de Fairy tail 18

1 còmic de Xblade 1

1 còmic de air gear 1

1 còmic de Batman: Circulo sin fin

5 Clauers de One piece

1 Clauer de Doraremon

Món de còmics,   Carrer Manlleu 42, Vic

Per més informació: Facebook del món de còmics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *