Categories
Autors Cultura japonesa Notícies

Més Taniguchi

barrjo_lejano_integral0L’endemà de l’undemà de la tertúlia a la biblioteca i en motiu de la publicació de Barrio lejano integral – la nova edició en un volum únic-; l’editorial Ponent Mon desvetlla a zonajaponesa.com el planning previst de novetats Taniguchi pel 2010.

Com veureu, tenim Taniguchi per continuar gaudint una bona temporada.

Barri Llunyà / Barrio Lejano ha tingut molt bones vendes, parlant de més de 5000 exemplars de la primera edició en castellà. I sabíeu que a França es prepara una pel·lícula basada en aquesta obra?

zoo_invierno0jpg

Taniguchi continua durant el 2010…

Gener (Per Reis, si hi ha sort…): Un zoo en invierno. Un jove dibuixant que visita el zoo de Kyoto per dibuixar els animals. Publicat al Japó durant el 2008. Detalls edició i sinopsi editorial

monannee01-frFebrer: Mi año de Jiro Taniguchi (dibuix) i Jean-David Morvan (guió). Darrera obra editada el 2009 a França i que es publicarà en format àlbum europeu a tot color. Una narració de les quatre estacions de l’any.

Abril / Juny: Blanco vol. 1 i 2 (de 4) relats de natura salvatge en el seu esplendor. Títols publicats originalment entre 1986 i 1996.

tanig_ponent2

Setembre: Sky Hawk, obra ambientada a l’oest americà. Publicat el 2002 a Japó.

Novembre: Blanco vol. 3 (de 4)

Encara queda lluny però durant el 2011 Ponent Mon continuarà amb uns 5 llibres més de Taniguchi.

Déu-ni-do, no?

.

L’any 2010 Taniguchi celebrarà quaranta anys com a mangaka professional, us recomanem aquest link on trobar tota la cronologia per anys i obres de l’autor.

skyhawk-fr

Per saber més de:

Jiro Tanaguchi i de El caminante, Tierra de sueños, El almanaque de mi padre i Barri Llunyà, així com totes les obres de l’autor editades al nostre país.

Manga i muntanya, lectures de El viajero de la tundra, Seton i La cumbre de los dioses


7 respostes a “Més Taniguchi”

Després de molt de temps, pensant-ho i repensant-ho, i ja que vosaltres n’he parlat molt, doncs em vaig decidir i ja tinc a les meves mans l’edició en català de Barri Llunyà de Jiro Taniguchi.

Ara a coneixèr aquest autor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *