Categories
Anàlisis Reportatges

“Monster” de Naoki Urasawa

monsterkanzen1 El manga de Monster torna a ser publicat per Planeta deAgostini en l’edició definitiva, la kanzenban; i que es va començar a editar a finals de maig, en motiu del Saló del Còmic de Barcelona 2009.

El còmic de Naoki Urasawa és un thriller d’acció i misteri amb un plantejament poc habitual, amb una carrega ètica que atrapa al lector des de bon començament. Et deixes captivar pel monstre?

..

Argument

El doctor Tenma és un brillant neorocirurgià japonès que s’obre carrera a uns dels hospitals amb més prestigi d’Alemanya. Si bé sempre havia cregut que l’objectiu dels metges era salvar vides sense distinció, aviat descobrirà que això no sempre es compleix.
monster_tenma1Una forta convicció el farà entrar en un dilema i haurà de prendre una decisió que li canviarà la vida.

.

El manga de Monster, havia sigut publicat anteriorment per Planeta deAgostini (36 números) en el format comic-book.
La nova edició del còmic original de Naoki Urasawa està basada en la kanzenban japonesa de 9 volums. Un manga de periodicitat bimestral (cada dos mesos), a 14,95€ cada volum.

Monster-m-1

Portades dels tres primers volums del manga (maig a agost de 2009).
La col·lecció completa amb les portades forma un mosaic complet de Monster

.

L’anime de 74 episodis ha estat editat per Jonu Media en 5 packs en una edició col·leccionista a 44,95€ cada pack i que inclou àudios en drtenmacastellà i japonès, subtítols en castellà, diversos extres i al·licients com són postals, pòsters o un fulletó explicatiu.

Una de les millors sèries d’animació dels últims anys, una joia de l’anime, de la mà de l’estudi Madhouse, que ha sabut plasmar a la petita pantalla tota la intensitat que transmet el manga original, amb una animació molt acurada i detallada tant pel que fa als personatges com als escenaris de fons.

La sèrie de televisió s’ha emès en català dins l’espai del K3, per analògic i digital.

Monster-m-3

Caràtules dels cinc packs de l’anime complet en DVD

.

anothermonster

La novel·la manga escrita per Naoki Urasawa ha sigut publicada per l’editorial Timunmas.

Another Monster. Informe de una investigación (320 pàgines, 17€) és una novel·la narrada com una seqüela recomenada pels que han llegit tot el manga o han vist l’anime.

Podeu veure un avanç de 29 pàgines aquí (en PDF).

..

Una gran història de Naoki Urasawa, l’autor d’obres prou conegudes com Cinturó Negre/Yawara (Glénat en català); 20th Century Boys (Planeta deAgostini); Pluto (Planeta de Agostini) o Billy Bat, la recent obra publicada al Japó.

.

Una de les millors sèries de manganime dels últims anys amb un elaborat argument i que no deixa indiferent a ningú.

6 respostes a ““Monster” de Naoki Urasawa”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *