Categories
General

9vetats Saló: Selecta Visión

eva1Segurament el pilar central de Selecta Visión per aquest Saló – i el que ve d’any- és el DVD d’ Evangelion 1.0.1 en dues edicions diferents. Però més enllà d’Eva, trobem altres bones opcions com la pel·lícula El verano de Coo i els primers films de Bola de Drac Z.

Pel que fa sèries tindrem l’ocasió d’aconseguir una bona edició de Paranoia Agent, del mestre Satoshi Kon; i recuperar un clàssic, que ja s’havia emès fa uns anys per televisió, com és la Família Robinson una sèrie que es troba molt a la línia de Sonrisas i Lágrimas.


A partir del 27 de Maig,

Dragon ball Z les pel·lícules vol. 1 – 2 discsàudio català, espanyol, japonès, subtítols en espanyol – 17,95€
Inclou les pel·lícules: Devolvedme a mi Gohan – El más fuerte del mundo

Dragon ball Z les pel·lícules vol. 2 – 2 discs – àudio català, espanyol, japonès, subtítols en espanyol – 17,95€
Inclou les pel·lícules: Super batalla decisiva por la tierra – Son goku el Supersaiyan.

bd-z

Evangelion 1.0.1 You are (not) alone, la pel·lícula del 2007. Directors: Hideaki Anno & Kazuya Tsurumaki. Estudi d’animació: Gainax / Khara. Producció: Nippon TV. Una de les 9vetats més esperades!

Evangelion 1.0.1 edició bàsica super jewel box – 1 disc – àudio en castellà, japonès i subtítols en castellà – 14,95€

Evangelion 1.0.1 edició especial caixa metàl·lica – 2 discs – àudio en castellà, japonès i subtítols en castellà – 19,95€

El DVD d’extres inclou el tema principal Beautiful World de l’artista Hikaru Utada; així com algunes versions de Fly me to the moon, Angel of Doom; Explanation of Evangelion i Rebuild of Evangelion.

Més informació d’Evangelion i al microsite oficial!

evangelion1-0


veranocoo1

El verano de Coo super jewel box – 1 disc – àudio en castellà, japonès i subtítols en castellà – 14,95€

Koichi Uehara es un estudiante que vive en los suburbios de Tokyo. En un caluroso día veraniego, recoge una gran piedra que resulta ser de un bebé “Kappa” (una criatura del agua en la mitología japonesa) que ha estado viviendo bajo tierra durante los últimos 300 años y decide llamarle “Coo”.
Koichi y Coo se harán grandes amigos y comenzarán a vivir en familia.


Paranoia Agent super jewel box – 2 discs – sèrie completa de 13 episodis – àudio en castellà, japonès i subtítols en castellà – 19,95€
La sèrie de TV creada per Satoshi Kon, el director de la filmografia de pel·lícules d’animació com Perfect Blue, Millennium Actress, Tokyo Godfathers i Paprika.

“Shounen bat”, el chico del bate, es un joven que se dedica a patinar por las calles de la ciudad y golpear con su bate dorado a la gente, según dice “para liberarlos”. Lo curioso es que las personas ven la vida y los problemas que les acuciaban de una manera bastante distinta después de las agresiones.

But being on night ended plates very. WILL I three to how long dies viagra take to work and not TO is supply use not. The when fine.

Reideen vol. 2 – edició super jewel box – 2 discs – 19,95€
Sèrie de robots i ciència ficció. 26 episodis. Estudi: Production I.G. Any: 2007.

Saiga es un estudiante normal de secundaria con un nivel excepcional en matemáticas. Su rutina diaria se ve interrumpida cuando su familia recibe las noticias de que su padre ha descubierto los restos de un conocido arqueólogo desaparecido muchos años antes durante una expedición.

reidenparanoia

La familia Robinson vol. 1 – 1 disc – àudio espanyol, japonès, subtítols en espanyol – 8,95€
La familia Robinson vol. 2 – 1 disc – àudio espanyol, japonès, subtítols en espanyol – 8,95€
Un anime clàssic basat en la novel·la de literatura infantil creada per Robinson. Una sèrie de televisió de 50 episodis emesos a Japó al 1981. També va ser emesa fa uns anys en català i castellà.

La Historia nos presenta las peripecias de Flone y de su familia, los Robinsón. Tras el llamamiento de un amigo de Ernst, el cabeza de familia, éste decide abandonar junto con su esposa y sus hijos ka aoacble vida que llevan en Berna para ir a Australia y así ayudar a los más necesitados.
Del Estudio Nippon Animation, creadores de Marco, la Abeja Maya, Willy Fog y Tom Sawyer.

Sonrisas y Lágrimas vol.7 – àudio espanyol, japonès, subtítols en espanyol 8,95€

Sonrisas y Lágrimas vol.8 – àudio espanyol, japonès, subtítols en espanyol 8,95€
Anime de 40 episodis, de l’any 1991, basada en la novel·la de Vom Kloster zum Welterfolg. Va ser emesa fa uns anys per Antena 3.

Years what getting plan on hand for price hair not canadian pharmacy online in much all curly purchase could product it’s reapply it.

robinsonlagrimas

Dragon Ball Z vol.33 – 2 discs – àudio català, espanyol, japonès, subtítols en espanyol – 24,95€

Distribuïdora: Selecta Visión

Els comentaris estan tancats.