Calendari35 pensaments sobre “Calendari”

 1. Retroenllaç: Blue Coaster33
 2. Retroenllaç: watch movies online free
 3. Retroenllaç: free movie downloads
 4. Retroenllaç: get satellite tv
 5. Retroenllaç: lan penge nu sms
 6. Retroenllaç: parking
 7. Retroenllaç: fue.mobi
 8. Retroenllaç: laan nu og her
 9. Retroenllaç: alkaline water benefits
 10. Retroenllaç: water ionizer
 11. Retroenllaç: YouTube views kopen
 12. Retroenllaç: parking
 13. Retroenllaç: pay day loans
 14. Retroenllaç: water ionizer loan
 15. Retroenllaç: o neills locksmiths hull
 16. Retroenllaç: locksmith team backpacks
 17. Retroenllaç: plumbers torch acetylene
 18. Retroenllaç: pay per day loans plan
 19. Volem canal d’anime en TDT per a tota España, i gratuit!! Un canal d’anime amb 24 hores diàries de séries i pel-lícules d’anime, pel-lícules de cinema asiàtic, i a mès, diferents programes sobre videojocs, videoclips de música pop asiàtica del Japó i de Corea, i sobre còmics, manga i salons del còmic a Espanya i a Catalunya cada setmana, com tenen actualment els canals d’anime gratuis de França (canal Mangas = http://www.mangas.fr) i a Xile (canal ETC-TV = http://www.etctv.cl), cadascun. Per què n’hi podem tenir els tel-lespectadors espanyols i catalans, un nou canal gratuit de televisió sobre anime, cinema asiàtic, videojocs, videoclips de j-pop i k-pop, i sobre còmics i manga…?!! Si a França i a Xile ja tenen canals gratuis d’anime en televisió, als seus respectius paissos, llavors, per què aqui a Espanya no, i pot ser que mai…? Després de la desaparició dels canals d’anime Canal 3XL aqui a Catalunya, Buzz i Animax, aqui a Espanya ni a Catalunya ja n’hi ha cap canal de televisió gratuit sobre anime, videojocs i cultura juvenil japonesa. Jo em vaig queixar un parell de vegades per correu postal escrit, al canal de televisió Antena 3-TV demanant que el seu canal Neox pugui emetre mès hores nocturnes d’anime japonès, com per exemple, FAIRY TAIL ò HIGH SCHOOL OF THE DEAD. Però ells n’hi fan cap cas. Ells posan cada nit al seu canal Neox, brosses de dibuixos animats ianquis com Els Simpsons i Pare de Família fins a la matinada.
  Doncs… Per què totes les distribuidores espanyoles d’anime del nostre pais (Selecta Visión, Arait Multimedia, Yowu Entertainment, Elastic Rights, Luk Internacional, Savor-Jonu, etc.) n’hi poden possar-se d’acord cadascuna i demanar al Govern espanyol del Sr. Rajoy i les seves retallades, un canal d’anime gratuit, a la TDT i sense cap censura, per a tota Espanya, a partir d’aquest any ò per al proper any 2016…? Ès una vergonya que el nostre pais veí dels Pirineus, França, tingui un canal gratuit d’anime anomenat Mangas, una gran enveja per a tots i totes els otakus de Catalunya i de tota Espanya, també!! Per què TV-3 va tancar definitivament el nostre canal d’anime 3XL a l’any 2012, fa tres anys…? I això n’hi ès tot: Al nostre pais veí Portugal emeten a aquell pais, la sèrie d’anime FAIRY TAIL, d’en Hiro Mashima, a les 21’30 hores!! Mès llenya al foc!! I aqui a Catalunya i a Espanya, no… mai!! I amb el nou canal Mega d’Antena 3-TV, estic segur que n’hi haurà res d’anime ni cinema asiàtic, tampoc.
  Si voleu queixaros vosaltres a Antena-3 TV demanant mès sèries d’anime, mès cinema d’anime, i mès programes sobre videojocs, videoclips de música asiàtica, còmics i manga, al seus canals Neox i Mega, doncs, aqui teniu la direcció de correu postal dels estudis de Antena 3 Televisión a Madrid (ells n’hi tenen correu electrònic, mai):

  ANTENA-3 TELEVISIÓN
  Avenida Isla Graciosa, 13.
  28703 SAN SEBASTIÁN DE LOS REYES
  (MADRID)

  I si vosaltres voleu queixaros per correu electrònic a TV-3 demanant el retorn de l’antic canal 3XL, i també mès hores de programació nocturna al seu canal Super-3, amb mès anime des-de les 22’00 hores en endavant, després de la sèrie BOLA DE DRAC, doncs aqui teniu la pàgina web de TV-3 per enviar a ells les vostres queixes demanant mès anime a les nits al canal Super-3, i/ò bé, el retorn de nou del canal 3XL, ja. Ànim!!:

  TV-3 (TELEVISIÓ DE CATALUNYA)

  Web: http://www.tv3.cat/atencio

  A les televisions autonòmiques del Pais Basc (ETB-3) i a Galícia (TVG-2), ells emetren de matinada la sèrie d’anime BOLA DE DRAC, cada nit, a cada canal, respectivament. Per què Super-3 n’hi fa el mateix que ells…?
  Moltes gràcies per escoltar-me i donar suport a la meva proposta de demanar i tenir un canal d’anime a tota Espanya i a la TDT, com ja tenen a França i a Xile, cadascuna actualment. És necessari aqui per tots i totes els otakus de Catalunya i de tota Espanya, també, que hi som molts. Per que si no, l’anime, el manga i la cultura juvenil japonesa desapareixaran aqui a Espanya els propers anys. Tinc rao ò no…? Jutjar vosaltres mateixos ara.

 20. Retroenllaç: house blue
 21. Retroenllaç: my review here
 22. Retroenllaç: water ionizer
 23. Retroenllaç: visit site
 24. Retroenllaç: water ionizer
 25. Retroenllaç: alkaline water
 26. Retroenllaç: shop car insurance
 27. Retroenllaç: alkaline water
 28. Retroenllaç: I was reading this
 29. Retroenllaç: weblink
 30. Retroenllaç: salon de jardin ibiza

Els comentaris estan tancats.