Saló del Manga 2016

one_pieceA dues setmanes del Saló del Manga de Barcelona del 29 d’octubre a l’1 de novembre a Fira Barcelona Montjuïc ja hi ha entrades esgotades pel dissabte!
I es confirmen nous convidats relacionats amb noms propis: One Piece Gold i Yo-kai Watch.

Gairebé apunt per una nova festa del Manga i Japó!

One Piece Gold, l’última pel·lícula de la saga One Piece, arribarà als cinemes el pròxim 4 de novembre i coincidint amb l’ocasió visitaran el el XXII Saló del Manga: el director Hiroaki Miyamoto, el productor Hiroyuki Sakurada i l’animador Masayuki Sato, per a presentar aquest film convidats gràcies a la col·laboració de Selecta Visión.

one_piece1One Piece Gold, que es va estrenar al Japó a finals del  juliol passat vista per 3,6 milions d’espectadors i va recaptar més de 4,8 bilions de iens al Japó, és la primera pel·lícula cinematogràfica de la saga que arriba al nostre país. A més de diverses sessions de signatures, oferiran dues classes magistrals, el dilliuns 31 d’octubre a les 18:30 h i el dimarts 1 de novembre a les 11 h al Taller de Manga i Anime del Pavelló 4. També presentaran un avanç en exclusiva de One Piece Gold a l’auditori on es fan les projeccions.

http://manga-xxii.ficomic.com/informacio.cfm

Yo-kai Watch, va començar amb el manga original del 2012. Després van arribar els videojocs el 2013 (n’han sortit a la venda 3 lliuraments, sent top vendes amb més de 10 milions d’unitats venudes al Japó), la sèrie d’animació, la pel·lícula, peluixos, rellotges, estoigs, motxilles i tot tipus d’objectes van envair els carrers japoneses.

El 2016 és l’any d’arribada a Espanya: el còmic publicat per Norma Editorial i la sèrie de televisió s’editarà en DVD per Selecta Visión.
cartellyokai_salomanga16El Saló del Manga de Barcelona ha creat un segon cartell oficial i comptarà amb la presència de Akihiro Hino, fundador, president i CEO de la prestigiosa companyia de videojocs japonesa Level-5 Inc., autors d’altres populars llicències com El profesor Layton,Inazuma Eleven o Ni no Kuni.

Els fans de la sèrie gaudiran amb un espai exclusiu al Pavelló 1 provant el primer videojoc de la popular saga per a la Nintendo 3DS i podent participar a flash mobs del ball, gimcanes, concursos, projeccions d’episodis de la sèrie de televisió i fotos amb Jibanyan i cosplayers professionals de la sèrie. A més, d’un espai a la zona infantil o el Concurs de Cosplay del dissabte 29 d’octubre al migdia, a l’escenari de la Plaça Univers.

Més informació:

Categoria web: Saló del Manga Barcelona

FICOMIC- XXII Saló del Manga

Informació general

220_x_xxii-salo-del-manga-de-barcelonaXXII SALÓ DEL MANGA – Fira de Montjuïc, Barcelona

Dissabte 29 d’octubre al dimarts 1 de novembre
Palaus 1, 2, 4, 5, i a la Plaça Univers de Fira de Barcelona Montjuïc

HORARIS:

Dissabte a dilluns de 9 a 21h
Dimarts de 9 a 20h

ENTRADES:

Anticipades: des de l’11 de juliol venda anticipada on-line a través de la web
A taquilles: a partir de les 9 del matí, sempre i quan no estiguin exhaurides

9€ General;
7€ amb Carnet Jove, Targeta Rosa i majors de 65 anys
27€ Abonament de quatre dies;

2€ grups escolars; de venda únicament a les taquilles del Saló amb carta del centre i vàlida el dilluns 31 d’octubre

El menors de 3 anys entren gratis.

També es podrà comprar a les taquilles (situades a Plaça Espanya) sempre que no s’hagin exhaurit les entrades generals per a aquell dia per venda anticipada. EXHAURIDES PEL DISSABTE 29 d’octubre.

COM ARRIBAR

Amb transport públic com el bus, metro, ferrocarril o tren.

ofertaRenfeFicomicRENFE ofereix un descompte del 30% a qualsevol bitllet anada o tornada, des de qualsevol origen i amb destinació Barcelona, viatjant entre el 27 d’octubre a l’3 de novembre de 2016.

Cal presentar l’autorització de Descompte (un document per cada bitllet) en estacions de tren o agències de viatges.
Oferta no acumulable a altres.

Segons FICOMIC la programació és provisional i pot tenir alguns canvis. Cal mirar les actualitzacions

Més informació: FICOMIC

Articles relacionats:

Categoria web:
Saló del Manga Barcelona

Publicat per

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *