Categories
Agenda Cultura japonesa

Tokyo Ska i la gira ‘The Last’

the last_tokyoskaEl dimarts 21 de juliol a les 9 del vespre anem a veure els Tokyo Ska Paradise Orchestra a la Sala Apolo de Barcelona. Per celebrar els 25 anys de trajectoria els Tokyo Ska fan la gira europea “The Last” i un concert únic a Catalunya organitzat per la promotora Radiation tours.

Si t’agraden els ritmes de l’ska, el jazz, el rock, el pop, el regaae o l’electrònica tens una cita i una nova oportunitat amb Tokyo Ska Paradise Orchestra: Live with them!

TokyosKa_radiation2015

Dimarts 21 de juliol de 2015
Tokyo Ska Paradise Orchestra – concert J-ska.
Portes: 20.30h. Inici: 21.30h
Lloc: Sala Apolo, C/ Nou de la rambla 113 (metro L3: paral·lel), Barcelona

Entrades anticipades a 18€ + gestió a Radiation Tours, Daily Records, Codeticket, Ticketea, Atrapalo, Discos Impacto (botiga), i a taquilla 22€

Més informació: Tokyo Ska en concert a l’Apolo 2015

 

<a href="http://www.japanzone .cat/2015/07/14/24019/book_25anysskapara/” rel=”attachment wp-att-24021″>book_25anysSkaparaTHE LAST és el nom de l’última cançó de l’àlbum-recopilatori amb 3 discs que agrupen una selecció de cançons dels seus 19 àlbums i senzills. En tres fases:
– CHANGES (1989-1999) canvis de membres del grup i en constant evolució del so.
– NEW HOPE (2000-2008) noves incorporacions del bateria (Motegi) i guitarra (Kato) i assoliment del “ritme Skapara”, característic de la banda.
-ANDBEYOND (de 2009 fins ara). Es donen a conéixer internacionalment amb gires per Àsia, Europa i Amèrica; etapa amb més influències de ritmes i música d’altres països. També consoliden l’intercanvi amb músics de Japó i altres països amb cançons conjuntes, per exemple amb Asian Kung-Fu generation o Puffy. Així com col·laboracions a cinema, televisió i radio.

Cançons seleccionades com a representatives de 25 anys de la banda, per això no hi falten les més emblemàtiques com “Ska me crazy”, “Down Beat Stomp”, “Tongues of fire”, “5 days of tequila”, “Monster Rock” i mítiques versions de Tokyo SKa del videojoc “Tetris” (Peddlers), la pel·lícula “El Padrino” (“Godfather theme”), el manga “Lupin the 3rd“… dignes de viure en un espectacular directe.

Per fer ambientació… videos:

The Last

Tongues of Fire

Lupin the 3rd ’78 (Live Apolo BCN)

Pedorazu / Tetris (Live Apolo BCN)

Més informació i crònica:

skapara011Amb 25 anys a l’esquena i amb una discografia extensa, els Tokyo Ska Paradise Orchestra són una de les bandes de referència a occident quan es parla d’ska japonès.
Els 9 membres del grup es deixen l’ànima a l’escenari perquè la festa no pari en tot el concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *