Categories
Agenda Cultura japonesa Novetats manganime: còmic i DVD

Capità Harlock, la pel·lícula en DVD/BD

capitàHarlock_CineDesprés de que fa mig any s’estrenen als cinemes la pel·lícula Capità Harlock, el futur ja és passat, aquest 14 de juliol arriben les edicions en DVD i Blu-ray distribuïdes per Surtsey Films i Karma Films. La pel·lícula en versions en Català i Castellà és un remake en animació 3D CGI del famós manga de Leiji Matsumoto (original del 1977). Trenta anys després de la sèrie d’animació continua viva l’Arcàdia, la nau espacial del Capità Harlock. Man reaching lifeboat --- Image by © Tobias Bernhard/zefa/Corbis El llançament del 14 de Juliol en Blu-ray y DVD té les característiques següents: * IDIOMES en Dolby Digital 5.1: Català, Castellà i Japonés. * SUBTÍTOLS: Castellà. * CONTINGUT EXTRA: Trailer – Making Of – En el doblaje de “Capitán Harlock” – Promo “Proscrito” – Spots TV – Entrevista Cosplayers – Harlock: la película en datos – Galería fotográfica. Preus: 14,95€ (DVD); 17,95€ (BD)

  • No hi ha edició en 3D.
Més informació facebook Surtsey Films
harlock_captainSpace Pirate Captain Harlock Uchû Kaizoku Kyaputen Hârokku
Basat en el còmic original de Leiji Matsumoto publicat en 5 toms per l’editorial Glénat/EDTDirector: Shinji Aramaki (Appleseed)
Guió: Harutoshi Fukui, Kiyoto Takeuchi Durada: 115 minuts Any: 2013
Director de Fotografia: Kengo Takeuchi So: Koji Kasamatsu Música: Tetsuya Takahashi Producció: Toei Animation
Distribuïdora: Surtsey Films
La Terra del futur està controlada per buròcrates que juguen al golf. Les Mazon, una raça enemiga de l’altra banda de la galàxia, viatja per l’espai conquerint planetes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *