Categories
Agenda Cultura japonesa Notícies Novetats manganime: còmic i DVD

Lupin y el Corazón Púrpura de Cleopatra, la pel·lícula

lupin_abril.cine Lupin y el Corazón Púrpura de Cleopatra és l’adaptació en pel·lícula d’imatge real de la popular sèrie d’animació Lupin the third. Un manga d’acció i comèdia basat en una obra creada per Monkey Punch el 1967.

Mediatres Estudio distribueix la pel·lícula a partir del dimecres 18 de març en lloguer i plataformes digitals VOD, i, a partir del dimecres 8 d’abril es posa a la venta el DVD i Blu-Ray.
30 anys després Lupin continua adaptant-se en pel·lícules i sèries.

 

Lloguer i plataformes VOD (video amb demanda): dimecres 8 de març de 2015
Venta directe DVD/BD: 8 d’abril de 2015

lupin_mediatresDVD – Edició Individual
Idiomes: Castellà 5.1, Japonés 5.1
Subtítols: Castellà
Format: 2.35:1, PAL. Zona 2, Color
PVP Recomenat: 16,35€

BR – Edició Individual
Idiomes: Castellà 5.1 DTS HD, Japonés 5.1 DTS HD
Subtítols: Castellà
Format: 2.35:1, 1080 24p, Zona B, Color
PVP Recomenat: 18,40€

Pel·lícula distribuïda per Mediatres Estudio

FITXA TÈCNICA

LUPIN4Lupin the Third
Director: Ryuhei Kitamura
Amb: Shun Oguri, Jerry Yan, Tetsuji Tamayama, Go Ayano, Meisa Kuroki, Tadanobu Asano
Any: 2014
País: Japó
Durada: 133 minuts
Gènere: Acció-Comèdia, basada en un manga creat per Monkey Punch el 1967
No recomenada a menors de 12 anys

Tràiler oficial:

CURIOSITATS A SABER…
  • El manga original de Monkey Punch (del 1967) va ser editat en 5 volums per Mangaline Ediciones.
  • El-Castillo-de-Cagliostro-comboDVD.BDEl castell de Cagliostro és la primera pel·lícula d’animació dirigida per Hayao Miyazaki, fundador d’ Studio Ghibli. Una adaptació del manga Lupin III en un clàssic d’aventures i misteri d’un tresor ocult. Editada en DVD/Blu-Ray per Selecta Visión conmemorant el 35è aniversari de la pel·lícula original de 1979.

Let’s go ;-!

  • lupinvsconanLupin III vs Meitantei Conan,és un especial que es va emetre el 2009 a la televisió NTV japonesa i que va unir dos grans personatges dels mangakes Moneky Punch (Lupin III) i Gosho Aoyama (Detectiu Conan) que s’enfronten a causa d’un misteriós tresor.
  • El desembre de 2013 es va repetir amb una pel·lícula crossover de Lupin III vs. Detective Conan per celebrar el 20è aniversari del manga de Gosho Aoyama.

30 anys després Lupin continua adaptant-se en pel·lícules i sèries.

LIVE-ACTION

lupinthe3rd“Lupin y el Corazón Púrpura de Cleopatra” finalmente llega a España después del gran éxito de público logrado en su estreno en cines en Japón, donde recaudó más de 20 millones de dólares.
Dirigida por Ryuhei Kitamura (“Azumi”, “Versus”) y producida por el mismo estudio responsable de “Space Battleship Yamato”.

“Lupin” cuenta con un elenco protagonista de primerísimo nivel: Shun Oguri (“Crows-Zero”, “Crows II”), Tetsuji Tamayama (“Tokio Blues”), Gou Ayano (“Kenshin, el Guerrero Samurai”), Meisa Kuroki (“Space Battleship Yamato”) y Tadanobu Asano (“Thor: El mundo oscuro”).

“Lupin y el Corazón Púrpura de Cleopatra”, fue presentada en España en la Sección Oficial del pasado SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya 2014.

SINOPSIS

lupin_movieLupin III, el nieto del famoso ladrón de guante blanco Arsenio Lupin, tendrá que robar el famoso diamante “Corazón Púrpura de Cleopatra”, un diamante tan poderoso que se dice que quien lo posea controlará el mundo.

Para ello tendrá que organizar un equipo de compañeros de primer nivel: Daisuke Jigen, un maestro con las armas; Ishikawa Goemon, un experto samurái; y Fujiko Mine, una letal y sexy ladrona. Todo ello mientras es perseguido sin descanso por el Inspector Zenigata, quien ha jurado no descansar hasta verle entre rejas.

Notícies relacionades:

 a
a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *