Categories
Agenda Cultura japonesa

One Piece, nous episodis!

one_pieceAmb l’any nou: estrena nous episodis de “One Piece” , 59 NOUS episodis de la sèrie es començen a emetre a partir del dijous 23 de gener, de dilluns a dijous a les 16:10 al Canal Super 3.

Els nous capítols, des de l’episodi 457, corresponen a les sagues “Marineford” i “After Marineford”.
TVC n’ha fet la notícia de l’estrena i també ho ha explicat al seu blog, en Marc Zanni, director i actor de doblatge de la sèrie.

.

Sens dubte una molt bona notícia pels pacients seguidors de la sèrie que podrem veure noes aventures de Ruffy i companyia, amb la conclusió de la saga que va quedar tallada d’Eines Lobby.

A partir del dijous 23, a les 16:10. Dilluns a dijous al canal Super 3

Episodi 457

  • One piece Retrospectiva especial abans de Marineford! La promesa dels germans

Episodi 458 (dilluns 27)

  • Retrospectiva especial abans de Marineford! Els tres almiralls de l’armada!

one_piece1

Els primers dos nous capítols que es podran veure són una retrospectiva especial en què en Ruffy, el protagonista, recorda diversos fets abans de la seva arribada a Marineford. Lluny de la seva tripulació, en Ruffy ha aconseguit escapar-se d’Impel Down, la presó més gran del món, i es dirigeix al Quarter General de l’Armada per rescatar el seu germà Ace.

Sinopsi:  Gold Roger es va proclamar rei dels pirates i, abans que l’executessin, va anunciar que havia deixat un tresor meravellós amagat en algun lloc de la Grand Line. Aleshores, tots els pirates del món es van marcar un objectiu: trobar aquest tresor tan desitjat. Un d’aquests pirates és en Ruffy, que, amb la seva tripulació, s’ha afegit a la recerca del gran tresor a bord del ‘”One Piece”.

 

Per Godai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *