Saló i Editorials (1ª part)

luckylukescAquest any ens vam agafar el saló amb més calma, tot i així aquí us informem d’algunes cosetes de les editorials que van ser presents al passat saló del còmic.
N’extraiem les novetats dels pròxims mesos i en punt de mira al XV Saló del Manga de l’Hospitalet (29 octubre a 1 de novembre).

Aprofitem per comentar que ens falten recursos humans o sigui que si voleu col·laborar animeu-vos! info@japanzone.cat

a

Ediciones Glénat | Novetats Saló del Còmic 2009

Al saló va presentar diferents propostes com per exemple El dulce hogar de Chi, un manga per amants dels gats i per tots els públics en una edició completament a color. I encetant una línia de Josei, Tokio style o la vida d’una editora estressada per la feina, però amb contrapunts d’humor.

També van comunicar la futura publicació, al juliol, de Satan 666 (19 toms) de Seishi Kishimoto, el germà bessó de l’autor de Naruto, així com l’art-book The Gentlemen Alliance d’Arina Tanemura.

glenatsc09

De cara al Saló del Manga, van confirmar la notícia sobre el sol·licitat Death Note 13 How to read i dues novel·les manga de la mateixa col·lecció: Another Note i L- Change the World. Com a notícia exclusiva del saló s’anuncià que a finals d’octubre comptarem amb la presència de Taiyo Matsumoto, autor de Tekkonkinkret, juntament amb el guionista Issei Eifuku, per presentar la novetat Takemitsu Zamurai (2 toms, oberta) un samurai amb una espasa de bambú per evitar matar els seus enemics.

glenatsc09b

a

a

Glénat en català | Novetats Saló del Còmic 2009

Per la banda de les edicions catalanes, a la roda de premsa van tornar a presentar Cinturó Negre per reforçar-ne la difusió; aquest juny ja surt el número 2.
Per cert, pels que encara no se n’hagin assabentat, comentar que a finals de juny i per tal de seguir endavant amb la línia es va decidir una pujada de preus a les col·leccions manga -de 5€ a 6,5€-, amb les raons perfectament exposades a la notícia oficial.

Seguint amb el suport al còmic local es preveu la publicació, entre agost i setembre, de Ramon Llull, la controvèrsia jueva d’Eduard Torrents, un autor novell que posarà llum sobre aquest personatge històric, com en el seu moment va passar amb Serrallonga.
De manga en català, hi ha la idea d’editar algun títol però tot al seu temps.

glenatcatsm09

a

a

Panini Cómics | Novetat Saló del Còmic 2009

Van continuar amb l’anomenat Panini Point promocionant els seus còmics sense venda directa a l’stand; en el terreny manga comentar que continuen amb el Shojo com a puntal, essent una de les seves obres més exitoses El Caballero Vampiro amb més de quatre reimpressions. Pel que fa al Seinen estrenaven Abara reafirmant al japonès Nihei com manga d’autor.

Previstos als propers mesos, al juny, publicaran Wanted de Matsuri Hino, un volum autoconclusiu de l’autora de Merupuri. I també a la presentació del Saló van aprofitar per dir que al Saló del Manga editaran Afro samurai de Takashi Okazaki (+2 toms), un seinen que alguns coneixem pel videojoc.

paninisc09


a

Filabo | Blog

Van haver d’aplaçar la seva principal novetat, Peppermint de Seon Eun-Jin (4 toms), un shojo coreà que sortirà a la venda en poques setmanes. Segons el seu blog la sèrie més venguda al Saló del còmic va ser Flower Ring de Selena Lin. La intenció és seguir reforçant els títols que tenen oberts de manhwa [Korea] com XS i I.N.V.U (< l’anàlisi J) i també manhua [Taiwan] de la col·lecció Selena Lin.

filabosc09

a

Com que les segones parts mai han sigut bones, la setmana que vé la tercera!

Publicat per

8 pensaments sobre “Saló i Editorials (1ª part)”

  1. Retroenllaç: Alex
  2. Retroenllaç: Herman
  3. Retroenllaç: Gordon
  4. Retroenllaç: orlando
  5. Retroenllaç: Billy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *