Barça, barça i manga!

fcbq1clubEn un dia tant especial pel barcelonisme volem compartir amb vosaltres, una història especial del F.C.Barcelona, en 43 pàgines i a través del manga. Va publicar-se en motiu dels 40 anys de la revista Shonen Jump.

Un homenatge ben especial a la cantera i perquè el Barça és més que un club.

Des de Japanzone.cat: Felicitats TRICampions!!!

L’especial es pot descarregar aquí. Per documentar-se per la història, un editor de manga va viatjar a Barcelona per recollir tota la informació. A la portada, caracteritzats: Messi, Xavi, Boyan, Iniesta i Puyol.

El 2008, la revista japonesa “Weekly Shonen Jump” va celebrar els 40 anys de publicació setmanal d’ històries de manga. A la Shonen Jump s’han serialitzat sèries com Bola de Drac, One Piece, Naruto, Bleach, Oliver y Benji (Capitán Tsubasa), Kochikame, D-Gray Man, Gintama, Shaman King, Claymore o Prince of tennis.

barca_shonenjump

Com a curiositats, dos personatges de còmic que han jugat al Barça:

 • barcamangaEl protagonista d’ Oliver y Benji fitxava pel “Futbol Club Catalunya“, l’equivalent al Barça. L’autor del manga, Yoichi Takahashi, és un gran culé i en una visita al club va regalar un dibuix original de l’Oliver vestit de blaugrana que es pot veure al museu.
 • Un altre és Eric Castel, un jugador francès que es fitxa com la nova estrella del Barça. Diversos còmics d’aquest personatge s’han publicat en català.

I pels cules i pericus, aquest cap de setmana al Saló del Còmic, especial atenció a l’exposició Vinyetes en fora de joc“, la relació del còmic i el futbol.

 • http://www.xevidom.com Xevidom

  Uf, tela, quin manga, no? Boníssim aquest punt de vista japonès sobre el Barça :) El que més s’hi assembla és l’Iniesta, hahaha

 • Irene

  Ei!!! és molt bo!!!!!!!!!!!!! i fantàstic veure com el nostre BARÇA arriba a tot el món i a tot els àmbits!!! la combinació perfecte, Manga i Barça! genial!!! :D Ara, en Puyol és més maku! XDDDDD

 • http://planetasigarra.blogspot.com Lupus Sigarrensis

  Coi, Digueu-me incult però el problema del Messi no el sabia pas.

 • Pingback: Yoichi Takahashi, el pare de “Oliver y Benji” al Saló del Manga | Japanzone.cat()