“An Cafe”, en viu a Barcelona

ancafe6Després d’una magnífica primera actuació l’any 2008 Antique Cafe, més coneguts com a An Cafe han tornat als escenaris barcelonins en el marc del Nyappy tour ’09 gràcies a la promotora Rocknrock.

An Cafe és un grup de j-rock que està agafant renom en els últims anys i que han vingut avalats per un potent directe i una música molt desenfadada, el dissabte 28 de març van demostrar que l’aval no era en va.

Des del primer moment, tant en l’escenari de la sala Razzmatazz com en el públic, l’aire transmetia festa i concert, només sortir a l’escenari els crits i l’energia es van disparar com 100 càmeres amb flaix; per cert, també hi havia les 100 càmeres dels mòbils enfocant a l’escenari. Per un profà en el grup com jo només calia esperar a veure què passava.

ancafe41

Però des del principi passava tot i no passava res. Aquell directe tant explosiu i contundent forma part de An Cafe, no és quelcom que passi o deixi de passar, només sortir a l’escenari ja es va convertir tot en una festa.

Ajuden molt les cançons amb una base simple però forta que acompanya les melodioses tornades que tot el públic cantava. I durant una hora i mitja els ànims van anar sempre in crescendo, més amunt, més fort, amb més ganes, les dues últimes cançons semblaven només el clímax de l’actuació.
Però allà es va acabar, amb tothom entregat i esperant rebre més dosis de An Cafe, allà un “I promised we come back” van emocionar a tothom amb un altre concert memorable, enèrgic i entregat.

ancafe2ancafe7

Esperem doncs que tornin i si és possible que no s’acabi al cap d’una hora i mitja quan tot just sembli que acaba de començar.

Destacar el fet que tot i que molt del públic d’aquest grup a casa nostra es mou en les edats compreses entre els 13 i els 18 anys es trobava gent d’un rang d’edat molt variat. I tots amb igual entrega pel concert.

ancafe1Una altra de les curiositats a explicar va ser la quantitat de fans que es van haver de quedar a l’entrada per la normativa de la sala a no deixar entrar menors de 16 anys; és obvi que la sala ha de fer complir la seva normativa però sabent que hi ha bastants seguidors d’aquest grup menors de 16 anys seria interessant fer notar que fóra bo poder trobar un espai on tota aquesta gent, que esperava el concert amb les mateixes ganes que els que vam entrar, pogués accedir.

Finalment donar un testimoni de satisfacció vers aquest concert que per mi era un interrogant. No sabia què hi hauria ni què hi faltaria; finalment sols va faltar temps per a més i la sensació que l’estona de cua i les setmanes d’espera havien valgut la pena.

Mau. 28 de març de 2009, Sala Razzmatazz. Per a Japanzone.cat

Publicat per

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *